Wp Header Logo 43.png

بهترین حساب معاملاتی فارکس برای مبتدیان، حسابی مانند سنت، میکرو یا مینی است که با حداقل سرمایه ایجاد می‌شود و این امکان را فراهم می‌کند که تریدر مبتدی فارکس، بتواند در حجم‌های میکرولات و صدم لات به معامله بپردازد.

انتخاب بهترین حساب فارکس برای مبتدیان

عموماً کارگزاری‌های فارکس، حساب‌های معاملاتی ویژه‌ای برای تریدرهای مبتدی فراهم می‌کنند. این حساب‌ها معمولاً با پرداختی بسیار کم ایجاد می‌شوند، ارز پایه آن‌ها دلار اما به صورت سنت است و میزان اسپرد و کمیسیون آن در حد متوسط است تا معامله گران مبتدی در شروع کار خود بتوانند با شرایط نسبتاً مناسب و ریسک بسیار پایین معاملات خود را شروع کنند. ما در این مقاله قصد داریم راهنمای شما در انتخاب بهترین حساب فارکس برای مبتدیان باشیم. همراه ما باشید.

راهنمای انتخاب بروکر و بهترین حساب فارکس برای مبتدیان

زمانی که شما در ابتدای ورود به فارکس هستید، انتخاب بروکر و یک حساب معاملاتی که بتوانید کار خود را در آن شروع کنید بسیار حائز اهمیت است. اما احتمالاً این سؤال را در ذهن دارید که چگونه وارد بازار فارکس شویم؟ بهترین حساب چیست؟ یا بروکر مناسب کدام است؟
حساب‌های معاملاتی در هر بروکر متفاوت هستند؛ پس هنگام ثبت نام در فارکس باید با دقت، بروکری را انتخاب کنید که بهترین حساب فارکس برای مبتدیان را با ویژگی‌های زیر ارائه می‌دهد:

  • بروکر از امنیت و اعتبار کافی برخوردار باشد و بهتر است که در این راستا سابقه فعالیت بیشتر از 10 سال داشته باشد؛
  • بروکر باید دارای حساب دمو برای تست معاملاتی باشد؛
  • حساب‌هایی شامل دمو، میکرو، مینی و سنت در بروکر وجود داشته باشد؛
  • حداقل واریزی برای ایجاد حساب، زیر 50 دلار باشد؛
  • هزینه‌های معاملاتی (اسپرد و کمیسیون) در حالت معقول و مقرون به صرفه‌ای باشد؛
  • پشتیبانی فارسی 24 ساعته داشته باشد؛
  • واریز و برداشت ریالی را در گزینه‌های خود داشته باشد.

قبل از اینکه به معرفی بهترین حساب‌های معاملاتی فارکس برای مبتدیان بپردازیم، لازم است تا از طریق عکس زیر با مفهوم لات و نسبت حجم آشنا شوید:

آشنایی با مفهوم لات در فارکس

لات (Lot) واحد اندازه‌گیری حجم ورودی به هر معامله است. هر 1 لات برابر است با 100 هزار واحد؛ یعنی اگر شما هنگام ورود به معامله، 1 لات خرید کنید، به معنای خرید 100 هزار واحد از نماد مد نظر است. حالا چون این میزان زیاد است، برای افراد مبتدی مفاهیمی مثل مینی لات، میکرولات یا نانولات ایجاد شده است تا بتوانند میزان کمتری خرید را انجام دهند.

همان‌طور که در عکس بالا می‌بینید، مینی لات (0.1) به اندازه 10 هزار واحد خرید است. میکرولات (0.01) یعنی 1000 واحد و نانو لات (0.001) برای خرید 100 واحد از نماد مد نظر است.

حساب دمو – Demo

قدم اول برای هر فرد مبتدی در حوزه فارکس، ایجاد یک حساب دمو است. حساب دمو یا مجازی، بهترین حساب فارکس برای مبتدیان است که کمک می‌کند شما بدون کوچک‌ترین ریسکی با پول غیرواقعی، معاملات واقعی را در بازار تجربه کنید.

زمانی که حساب دمو ایجاد می‌کنید، دقت داشته باشید که این حساب را نباید با پول زیاد باز کنید. در واقع هرچند پول آن مجازی است، اما برای اینکه شبیه‌سازی واقعی‌تری داشته باشید، پولِ داخل حساب دمو را به اندازه پولی تنظیم کنید که قرار است بعداً با آن ترید کنید.

حساب دمو، بهترین حساب فارکس برای مبتدیان

بعد از اینکه مدت‌ها از نسخه دمو برای معاملات استفاده کردید، وقت آن می‌رسد که وارد معاملات واقعی شوید. در ادامه چند حساب معاملاتی را به شما معرفی خواهیم کرد که برای کاربر مبتدی که در دمو تمرینات را انجام داده و می‌خواهد وارد معاملات واقعی شود، مناسب است.

حساب سنت – Cent

حساب سنت شاید یکی از مناسب‌ترین و بهترین حساب فارکس برای مبتدیان باشد. حساب سنت نوعی مرحله انتقالی بین حساب‌های آزمایشی و دلاری است که اولین گام برای یک معامله واقعی است. حساب سنت کمک می‌کند با کمترین میزان حجم ممکن، یعنی 0.0001 از یک لات استاندارد، وارد ترید شوید.

عموما حساب سنت، هیچ حداقل یا حداکثر سپرده و هیچ شرایط خاص دیگری برای افتتاح حساب ندارد. حساب سنت با ارز پایه دلار بر مبنای سنت ایجاد می‌شود؛ یعنی اگر شما مثلا 1 دلار واریزی اولیه داشته باشید، در حساب معاملاتی شما عدد 100 سنت را نشان می‌دهد. پس با افتتاح یک حساب سنت می‌توانید حتی با 1 دلار هم وارد معاملات فارکس شوید.

حساب میکرو – Micro

میکرو اکانت به حساب بسیار کوچکی گفته می‌شود که عموماً با حداقل پرداختی ایجاد می‌شود و امکان معامله با حجم یک صدم لات (0.01) را فراهم می‌کند. این نوع حساب، معمولاً توسط معامله‌گران مبتدی استفاده می‌شود و به نوعی بهترین حساب فارکس برای مبتدیان است؛ چون حجم ورودی به معاملات بسیار کم است و نیازی نیست از حجم‌های بالا استفاده کرد.

لات‌های پایین فارکس معادل 1000 واحد از ارز پایه است. در اصل، یک لات حساب استاندارد برابر با ده لات حساب کوچک است که به نوبه خود برابر با ده لات حساب میکرو است. به بیان واضح‌تر:

  • 1 میکرو لات = 1000 واحد ارز
  • 1 مینی لات = 10 میکرو لات = 10000 واحد ارز
  • 1 لات استاندارد = 10 لات کوچک = 100 میکرو لات = 100000 واحد ارز

حساب نانو – Nano

حساب‌های نانو فارکس امکان ترید با حجم معامله (لات) در مقیاس نانو و میکرو را فراهم می‌کنند؛ لات‌های نانو نشان‌دهنده 100 واحد از یک ارز هستند (0.001 لات استاندارد)؛ در حالی که لات‌های میکرو نشان‌دهنده 1000 واحد از یک ارز هستند (0.01 لات استاندارد).

حساب‌های نانو از این نظر بهترین حساب فارکس برای مبتدیان محسوب می‌شوند که امکان معامله با حجم بسیار پایین‌تر را به معامله‌گرانی که نمی‌خواهند ریسک سیستماتیک بزرگی داشته باشند، می‌دهند.

مرحله بعد از کار کردن با حساب‌های معاملاتی مناسب برای مبتدیان

زمانی که شما با حساب دمو کار خود را شروع کردید و بعد از یکی‌ از حساب‌های سنت، میکرو و نانو برای تطبیق‌پذیری با بازار بهره برده‌اید، پس از یک دوره چند ماهه می‌توانید وارد معاملات حرفه‌ای تر شوید. در این مرحله بهتر است از یک حساب Standard استفاده کنید. حساب استاندارد این تفاوت‌ها را با حساب‌های مبتدی دارد:

  • امکان استفاده از لوریج بیشتر
  •  امکان استفاده از ابزارهای معاملاتی گسترده‌تر
  • امکان استفاده از اسپرد کمتر (به صورت ثابت و شناور)
  • سرعت اجرای معاملات بالاتر
  • امکان استفاده از فناوری ECN
  • تنوع در پلتفرم‌های معاملاتی
  • کسب سود و درآمد قابل‌قبول

جمع‌بندی؛ بهترین حساب فارکس برای مبتدیان کدام است؟

در این مقاله با حساب‌های معاملاتی فارکس که برای مبتدیان مناسب است، آشنا شدید. افراد تازه‌کار عموماً باید بعد از تمرین در حساب دمو، وارد حساب‌های بسیار کوچکی شوند تا بتوانند کمترین میزان حجم را وارد معامله کنند. این حساب‌ها در بروکرها به نام‌های حساب میکرو، حساب نانو و حساب سنت شناخته می‌شوند.
این حساب‌ها ریسک معامله‌گران تازه‌کار را کاهش می‌دهند، کمک می‌کنند که با کمترین میزان پرداختی (عموماً زیر 50 دلار) بتوانند یک حساب معاملاتی داشته باشند. تنها ایراد حساب‌های ذکر شده، نداشتن ابزارهای گسترده معاملاتی است و دلیل اصلی توصیه آن هم محک زدن توانایی مدیریت سرمایه و ریسک شما در فضای واقعی است.

source

shakotardid.ir

توسط shakotardid.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *