پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در نظر دارد دوره هفدهم جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی را همزمان با هفته پژوهش ۱۴۰۳ برگزار کند.
به گزارش نای، بنا بر اعلام روابطعمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و به نقل از قاسم زائری (رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و دبیر جشنواره بینالمللی شانزدهم پژوهش فرهنگی)، جهتگیری اصلی این جشنواره، اهتمام به پژوهش علمی سیاستگذارانه و حل مسئلهمحور و متعهد بر بنیانهای نظم فرهنگی و اجتماعی جامعه ایران است. به گفته دبیر جشنواره، مسیر سیاستگذاری معقول جز از مجرای پژوهش علمی و مسئلهمند و جهتدار نمیگذرد و حکمرانی نوین فرهنگی در جمهوری اسلامی ایران، جبراً راهی جز اتکا به پژوهش فرهنگی ندارد.
همچنین با توجه به تأکید محمدمهدی اسماعیلی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) در آیین اختتامیه جشنواره شانزدهم، حوزه سیاستگذاری نیازمند کمک همه اصحاب علم و دانش و فرهنگ و هنر است و پژوهشها باید بتوانند خلأ مهمی را در حوزه ادبیات نظری، تصمیمگیری و سیاستگذاریهای مهم پر کنند.
در همین راستا پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در نظر دارد دوره هفدهم این جشنواره را همزمان با هفته پژوهش ۱۴۰۳ برگزار کند.
گفتنی است آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی ۳۰ دی ۱۴۰۲ با حضور محمدمهدی اسماعیلی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) و با معرفی برگزیدگان داخلی و بینالمللی در محورهای پنجگانه فرهنگ، هنر، رسانه و ارتباطات، پژوهشهای دینی و اسلامی، و فناوریهای جدید و آیندهپژوهی فرهنگی در تالار وحدت برگزار شد. در این دوره، ضمن تقدیر از پژوهشگران برتر در بخشهای زن، جوان و استان، و معرفی پیشکسوت پژوهش فرهنگی، برای اولین بار جایزه ویژه زندهیاد دکتر عماد افروغ با موضوع نقد و سیاستگذاری فرهنگی به پژوهشگر برگزیده این حوزه اهدا شد. همچنین مقرر شد پژوهشگران برگزیده دوره شانزدهم به بنیاد ملی نخبگان معرفی شوند تا علاوهبر عضویت در آن، از حمایتهای مادی و معنوی آن بهرهمند شوند.
علاقمندان تا ۱۵ مهرماه جهت ارسال آثار مهلت دارند و برای اطلاعات بیشتر و مطالعه فرخوان میتوانند به سایت جشنواره رجوع کنند.
www.ifcr.ir
source