Wp Header Logo 2111.png

 براساس گزارش‌های منتشرشده، این خودروی پرنده از سه بخش اصلی تشکیل شده است: هواگرد، کابین هوشمند و شاسی هوشمند. همچنین چری خودروی پرنده خود را در مسیر هوایی ۸۰ کیلومتری با موفقیت آزمایش کرده است.

به گزارش تحلیل بازار؛ چری می‌گوید وضعیت این خودرو را هر زمانی می‌توان به حالت‌های پرواز خودکار و حرکت روی زمین تغییر داد. حالت رانندگی روی زمین باعث می‌شود خودرو برای سفرهای کوتاه در مناطق شهری نیز مناسب باشد. این خودرو در حالت پرواز قابلیت VTOL یا برخاست و فرود عمودی دارد.

در سال‌های گذشته، پروژه‌های متعددی در زمینه خودروهای پرنده معرفی شده‌اند که عمدتاً شرکت‌های چینی آن را ارائه داده‌اند. اما فقط تعداد کمی از این پروژه‌ها از مرحله مفهومی جلوتر رفته‌اند و تعداد کمتری نیز درحال آزمایش با مسافران هستند. بهره‌برداری از این پروژه‌ها نیز احتمالاً سال‌ها زمان می‌برد.

چری همچنین از عرضه باتری پیشرفته تمام جامد خود خبر داد و برند تجاری جدیدی با نام Kunpeng را برای باتری‌ها معرفی کرد.

زمانی که Kunpeng کارش را با سه سری باتری با قابلیت شارژ ۶C شروع می‌کند، این شرکت انتظار دارد تا پایان سال جاری با باتری‌های حالت جامد خود به چگالی انرژی ۴۰۰ وات‌ساعت‌برکیلوگرم دست پیدا کند و تا ۲۰۲۵ آن را به ۶۰۰ وات‌ساعت‌برکیلوگرم افزایش دهد.

اولین استفاده از این باتری‌های حالت جامد در خودروها برای سال ۲۰۲۶ برنامه‌ریزی شده است و تولید اولین دسته از باتری‌ها سال ۲۰۲۷ انجام می‌شود که برد ۱۵۰۰ کیلومتری به خودروهای برقی می‌دهد.

source

shakotardid.ir

توسط shakotardid.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *