در حاشیه نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۴؛
پنل بازارهای مالی در گذار فناوریهای جدید در نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۴ با حضور مدیرعامل گروه مالی غدیر و جمعی از فعالان صنعت مالی برگزار شد.
به گزارش بورس نیوز، فروغی، مدیرعامل گروه مالی غدیر، در پنل بازارهای مالی در گذار فناوریهای جدید در نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۴ اظهار کرد: حوزه مالی و کسب و کارهای مالی در سالهای گذشته شاهد تحول و توسعه در بخش فناوری بوده و امروز فناوریهای مالی بر کسب و کارهای مالی غالب هستند. به طور کلی آینده صنعت مالی را این حوزه رقم میزند. هر روز هم شاهد ایده و سازوکار جدید در حوزه مالی هستیم. همه اینها به این منجر شده که مشتریان و فعالان صنعت مالی و مصرف کنندگان محصولات این صنعت تمایل قابل توجهی به استفاده از زیرساختهای فناوری و استفاده از محصولات فناوری محور در صنعت مالی داشتند.
این منجر به این شده که خدمات با کیفیت بهتر و در زمان مناسبتر به مصرف کنندگان ارائه شود. توسعه این صنعت منجر به چابکی و خلاقیت در ابزارهای مالی شده است.
در این پنل به نکات زیر اشاره شد:
چالش های صنعت
بازیگران سنتی و جدید در مقیاس های بزرگ به این صنعت ورود کرده اند و این مهمترین نکته ای است که این صنعت دارد. همین موضوع نشان دهنده این است که رقابت در صنعت مالی وجود دارد. این رقابت هم در بازار و هم برای بازار خواهد بود.
پیش بینی می شود که در آینده بازیگران بزرگ تری به این صنعت ورود کنند و این مساله نیز نیاز به برنامه ریزی جدی نهادهای مالی دارد.
ضوابط و مقررات
ضوابط و مقررات یکی از نیازهای صنعت مالی است. ریسک های مهمی در حوزه نئوبنک ها وجود دارد که نشان می دهد حوزه قوانین و مقررات، نقش بارزی خواهد داشت.
بانکداری نوین
همچنین، به روند بانکداری نوین در ایران اشاره شد. دو دوره بانکداری نوین در ایران داشتیم و از دیجیتال بنکینگ به نئوبنکینگ ورود کردیم. دراین حوزه چالش هایی وجود دارد.
نکته کلیدی این است که شاید در آینده تحول در صنعت بانکداری و بانکداری نوین، بازیگرانی غیر از بازیگران صنعت مالی بیایند.
مهمترین عامل موفقیت در این صنعت، بیزنس مدل است و در بیزنس مدل باید تعاریف خوبی از محصولات و ابزارها داشت تا در بازار رقابتی بتوان سهم قابل توجهی به دست آورد.
باید تغییراتی در فرایندها و پارامترهای صنعت مالی و صنعت بانکداری رخ دهد و رقیبی در حوزه پول مانند رمزارز وجود دارد. اشاره به نقش بانک های مرکزی و رگولاتورها در حوزه پول
پول زیاد ابزار تورم است. زیرا منشا آن بانک مرکزی است، بنابراین در اقتصاد دنیا رقبایی مثل رمزارز دارد که کارکردهای بهتری را داشته باشند.
رمزارزها
رشد بازار رمزارزها به صورت نمایی است.
بازار رمزارز به صورت ضریب های فزاینده افزایش یافته و این نشان می دهد که سهم بزرگی در اقتصاد دنیا خواهد داشت که دلار نیز متاثر از این موضوع است.
پایان مطلب
source