Wp Header Logo 296.png

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت:

حضرت فاطمه (س) شاخص و برکتی برای دین و مومنین بود

حضرت فاطمه (س) شاخص و برکتی برای دین و مومنین بودهمزمان با ایام شهادت حضرت زهرا(س) سرپرست حجاج ایرانی در محفل انس و معارف قرآن کریم درمجموعه حج و زیارت درباره اثربی بدیل مصحف فاطمه سخن گفت و از حضرت فاطمه (س) بعنوان شاخص و برکتی برای دین و مومنین یاد کرد.

به گزارش خبرگزاری آنا، همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا(س) محفل نورانی انس و معارف قرآن کریم، صبح امروز با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب سرپرست حجاج ایرانی، درنمازخانه مجموعه حج و زیارت برگزار شد.

در این مراسم که علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت و جمعی از معاونین، مدیران و کارکنان این سازمان و بعثه مقام معظم رهبری شرکت داشتند نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت به مشی فاطمی، تسبیحات حضرت فاطمه و تربیت فرزندانی ادامه دهنده راه پیامبر اشاره و تصریح کرد: وجود آن حضرت شاخص و برکتی برای دین و مومنین بود.وی مصحف فاطمه (س) را سرچشمه جوشان معنویت دانست که از طریق فرشته الهی بر آن حضرت ارائه شده است و افزود: این مصحف که حاوی مطالبی از اخبار و پیش آمدهای آینده است از ناحیه فرشته ای مخصوص به حضرت زهرا(س) القاء شده و حضرت علی(ع) آن را تدوین کرده است.

حجت الاسلام والمسلمین نواب درادامه در تفسیر آیات ابتدایی سوره فتح که حاج حسین رستمی از قاریان ممتاز کشورمان قرائت کرد، اظهار داشت: محتوای این سوره درهفت بخشِ بشارت فتح، حوادث صلح حدیبیه، مقام پیامبر و هدف والای آن حضرت، کارشکنی های منافقین، تقاضاهای نابجای منافقین، نشانه های مومنین که در میدان جهاد حضور پیدا می کنند و ویژگی های مسلمانان در حوادث مختلف است.

وی جنگ های پیامبر از بدر تا احزاب و ماجراهای بعد از صلح حدیبیه را یادآور شد و با اشاره به اینکه بیعت یاران پیامبر با آن حضرت بعنوان بیعت شجره و یا رضوان مشهور است، اظهار داشت: وقتی مشرکین مطلع شدند که یاران رسول اکرم تا پای جان در دفاع از دین خدا وآن حضرت می ایستند به مذاکره روی آوردند که منجر به نوشتن پیمان بین دو طرف شد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه این پیمان هفت بند دارد، به اعتراض برخی از مسلمانان نسبت به این حرکت و اینکه پیامبر به توجیه و راهنمایی فرد معترض پرداختند، اشاره کرد وبه نقل از امام صادق(ع) اظهار داشت: هیچ قضیه ای در تاریخ اسلام با برکت تر از صلح حدیبیه نبود.

وی با اشاره به اینکه صلح شرایط دارد، افزود: زمانی که دشمن به ستوه آمد صلح برای جلوگیری از خونریزی بیشتر است ولی وقتی دشمن همچنان ادعا دارد صلح بی معناست. امروزهم که دشمن بنا دارد اسلام، انقلاب و مسلمان ها را نابود کند صلح معنا ندارد.

حجت الاسلام والمسلمین نواب به آیه “إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُبِينًا-به راستی ما برای تو پیروزی آشکاری فراهم آوردیم ” اشاره کرد و با بیان اینکه شان نزول فتح مبین در رابطه با صلح حدیبیه است، گفت: در روایات آمده کسی که قرائت سوره فتح را ادامه دهد مانند این است که با پیامبر در فتح مکه و حدیبیه بوده و در قیامت جزء مخلصین و عبادالصالحین است، البته این قرائت باید همراه با فهم و تدبر باشد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت درپایان سخنان خود به هفت بند صلح حدیبیه که مفاد آن در راستای محصور کردن مشرکین است اشاره کرد و برخی دستاورهای آن از جمله برسمیت شناختن اسلام، یافتن فرصت مناسب برای تبلیغ و ترویج بیش از پیش اسلام، دعوت اسلام از دولت های بزرگ برای گرویدن به اسلام و امکان انعقاد پیمان و تعامل با قبایل مختلف را برشمرد.

وی افزود: البته طولی نکشید که مشرکین این پیمان را زیر پا گذاشتند و یکی از همپیمانان پیامبر را کشتند و آن حضرت برای خونخواهی به سمت مکه حرکت کرد و فرصتی که بوجود آمد زمینه ساز فتح مکه شد.

source

shakotardid.ir

توسط shakotardid.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *