ظفرقندی به مناسبت روز دانشجو؛
ظفرقندی درباره انتصابات مسئولان و مدیران اظهار کرد: انتصابات دارای مسیری است که باید قانونی طی شود. هیچ تغییری را در انتصابات مگر اینکه تبدیل به احسن شود را انجام نمیدهیم؛ چرا که دیدگاه سلیقهای وجود ندارد و معیار اصلی ما اخلاق حرفهای است و با تغییر اتوبوسی حتی در تغییر آبدارچی موافق نیستم و بابد ارزیابی و اصطلاحات قانونی صورت بگیرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، نشست فعالان تشکلها، کانونها و مجموعههای دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور به مناسبت گرامی داشت روز دانشجو صبح امروز (سهشنبه، ۱۳ آذر ۱۴۰۳) با حضور حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها و محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت در این برنامه، گفت: اساس ۱۶ آذر دغدغه مندی و مسئولیت اجتماعی دانشجویان در قبال وقایع کشور است.
وی افزود: دانشجویان دغدغهمند عضو تشکلها میشوند و اساس آن ارزشمند است و کسانی که این مسیر را در دهههای گذشته ادامه داده اند به این افراد امید دارند.
ظفرقندی خطاب به دانشجویان تاکید کرد: علم به تنهایی نجات بخش نیست، بلکه به همراه نگرانی برای مردم و فقرا در کشور ارزشمند است.
وزیر بهداشت ادامه داد: استقلال کشور همیشه دغدغه بوده است، در علم پزشکی علاوه بر دغدغه بندی مسئولیت “اخلاق حرفه ای” را هم داریم و پیش نیاز همه علوم است از در علم پزشکی به علت مواجهه با فرد بیمار شرایط پیچیدهای را رقم میزند، البته جامعه پزشکی امتحان خود را به خوبی پس داده و این را شهادت میدهیم.
ظفرقندی گفت: هرگونه کاهش کیفیت پزشکی ظلم به مردم است و تخفیف در این حوزه به هدف درمان آسیب میرساند. اخلاق حرفهای و ایثارگری را باید تقویت کنیم.
وزیر بهداشت در ادامه بیان کرد: جلسه امروز باشکوه و زیبا برای بنده است چرا که شاهد شکوه حضور دانشجویان هستیم.
وی دومین عامل خوشحالی خود در بین دانشجویان را به تعامل سلیقهها با یکدیگر عنوان کرد و گفت: وظیفه معاونت دانشجویی این است که محیط امنی را فراهم کنند تا پرسش و پاسخ و گفتگو انجام شود.
وزیر بهداشت اضافه کرد: مدیران موفق کسانی هستند که تجریه کار دانشجویی داشته اند.
ظفرقندی در پاسخ به اعتراض دانشجویان در دوره دستیاری گفت: یکی از عوامل مهاجرت سنگینی این دوره است که باید آن را تسهیل ببخشیم. اساس کار ما شفافیت، اصلاح قانون ظرفیت پزشکی و ایجاد محیط امن برای ارائه نقد و مذاکرات دانشجویی است.
وی افزود: هیچ کس به اندازه پدر و مادر و معلم از مهاجرت شاگرد خود ناراحت نمیشود، معلم کسی است که نهال را آب داده است و نمیتوانیم حصار بکشیم بلکه باید مشکلات را شناسایی و حل کنیم و بی عدالتی را بهبود ببخشیم که تمام این موارد نیازمند اصلاح قانون در قالب افزایش حقوق و … است.
وزیر بهداشت اضافه کرد: در بودجه امسال با اصلاح و قانون دوره دستیاری پزشکی که خواسته ۳۰ ساله بود باید شغل تلقی شود و منتظریم این مسئله در صحت پزشکی رای بیاورد.
وی درباره انتصابات مسئولان و مدیران اظهار کرد: انتصابات دارای مسیری است که باید قانونی طی شود. هیچ تغییری را در انتصابات مگر اینکه تبدیل به احسن شود را انجام نمیدهیم؛ چرا که دیدگاه سلیقهای وجود ندارد و معیار اصلی ما اخلاق حرفهای است و با تغییر اتوبوسی حتی در تغییر آبدارچی موافق نیستم و بابد ارزیابی و اصطلاحات قانونی صورت بگیرد، حتی از هیئت علمی و جامعه و بیمارستان و… برای منصوب کردن هر فردی نظرخواهی هم کردیم.
به گزارش آنا، در ادامه برنامه تشکلها، کانونها و مجموعههای دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور با قرار گرفتن پشت تریبون نقطه نظرات و چالشهای خود را برای برقراری هرچه بهتر و مطلوبتر شرایط ارائه دادند.
source