Wp Header Logo 938.png

مدیرعامل گروه سرمایه گذاری سپهر صادرات:

بهره برداری از پروژه دنا

نشست خبری مدیرعامل گروه سرمایه گذاری سپهر صادرات با خبرنگاران برگزار شد.

به گزارش بورس نیوز، جواد وکیلی، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات در این نشست اظهار کرد: در ۹ ماه گذشته ریسک‌های سیستماتیک بر ما سپری شده است. شرکت سرمایه گذاری سپهر صادرات وارد دهمین سال فعالیت خود شده و مورد توجه فعالان بازار سرمایه قرار گرفته است.

 وی افزود: در این دوره‌ای که ما در مجموعه حضور داشتیم، تلاش بر این شد که اصلاح ساختار‌ها ایجاد شود و ساختار گروه به یک هلدینگ چند رشته‌ای تبدیل شد. اگر سال ۱۴۰۱ را نقطه صفر در نظر بگیریم که تغییرات شرکت آغاز شد، اصلاح ترازنامه شرکت بود. موضوع دیگر افزایش سرمایه‌گذاری توسط شرکت بود که به ثبت رسید و سرمایه ثبتی شرکت ۷/۵ همت شد.

 وکیلی خاطرنشان کرد: با این اقدام شاهد همراهی بسیار خوبی از سوی سهامداران بودیم و در پنجمین سال حضور در بازار سرمایه بیش از یک‌میلیون سهامدار خرد دارد.

 مدیرعامل گروه سرمایه گذاری سپهر صادرات ادامه داد: همچنین، آرمان مبین مهر سپهر به خورشید سپهر تغییر نام پیدا کرد و وظیفه گروه مالی و خدمات بازار سرمایه “وسپهر” را در آینده این شرکت ایفا خواهد کرد. این شرکت عملکرد قابل قبول و مطلوبی را در این شرایط بازار به ثبت رساند و سودآوری خوبی را برای سهامداران به ارمغان آورد. به دلیل اینکه تابعه بانک هستیم، در این باره که وارد حوزه املاک و مستغلات شویم، آزادی عمل بسیار زیادی نداریم. پرتفوی املاک و مستغلات ما با جدیت به فعالیت می‌پردازد.

وی همچنین ادامه داد: در پایان دی ماه و آغاز بهمن‌ماه آماده پذیره نویسی صندوق حوزه املاک و مستغلات خواهیم شد. از طرفی ما نیازمند فعالیت و اطلاعات در بازار سرمایه بودیم؛ بنابراین به شرکت نیکان سپهر ماموریت دادیم تا وظیفه هوش مصنوعی ما را در اختیار بگیرد. 

 وکیلی با اشاره به اقتصاد دانش بنیان گفت: اقتصاد دانش بنیان بعد از ۱۵ سال که در کشور ما در حال تجاری سازی است، قسمتی از آن در بطن جامعه جا افتاده است. ما شرکت سروش سپهر را در این راستا راه‌اندازی کرده‌ایم و که از معافیت‌های مالیاتی خوبی برخوردار است و انتظار داریم در سال جاری به بلوغ خوبی برسد. این حوزه یکی از بخش‌هایی است که به آن در راستای بهبود پرتفوی امیدواریم. 

 مدیرعامل گروه سرمایه گذاری سپهر صادرات خاطرنشان کرد: شرکت‌های سرمایه‌گذاری زیادی در بازار، اقتصاد و در حوزه معدن حضور دارند. باید اقدامات لازم در نظر گرفته شود تا به این حوزه بتوانیم ورود کنیم. نگاه ارزش آفرینی به حوزه معدن داریم. با شرکت‌های با سابقه‌ای مذاکره کردیم تا در صورت امکان به همکاری برسیم. در حال حاضر شرکت پارس کانی تجهیز شده و شرکت را به سمت اصلاح ساختار پیش می‌بریم.

وی درخصوص تحول‌های شرکت بیان کرد: نیشکر که در اواخر دهه ۹۰ با زیان‌دهی مواجه بود، امروز به سودآوری چشمگیر ۷،۵۰۰ میلیارد تومانی رسیده است. بر اساس پیش‌بینی‌ها، بودجه سال آینده این شرکت بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود.

وکیلی در این باره ادامه داد: همچنین، پروژه‌های دنا، سبلان، و سیراف سبلان به‌عنوان طرح‌های بزرگ این مجموعه در حال پیشرفت هستند. شرکت‌های دنا و سبلان به دلیل نیاز به تأمین مالی با هم ادغام شدند و برنامه‌ریزی شده که تا تابستان ۱۴۰۴ پروژه دنا وارد چرخه تولید شود. عملکرد مالی انرژی سپهر با سوددهی هزار میلیارد تومانی، تأثیر مثبتی بر مجموعه داشته و امسال هیچ اثر کاهنده‌ای بر صورت‌های مالی نخواهد داشت.

 

پایان مطلب

اشتراک گذاری :


source

shakotardid.ir

توسط shakotardid.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *