یکی از طرفداران در طی ویدیو جالبی که منتشر شده، یک گورستان عظیم از دیسک بازیهای پلی استیشن ۲ را به تصویر میکشد. این دیسکها که در یک مغازه دی وی دی فروشی عراقی پیدا شدهاند، کوهستانی از خاطرات خوب گذشته را به ما یادآوری میکنند.
کنسول PlayStation 2 پس از گذشت این همه سال هنوز هم موفقترین کنسول گیمینگ شرکت سونی (و شاید تمام شرکتها) محسوب میشود. با توجه به همین موضوع، تکتک آثاری که برای این کنسول منتشر شدند به مسیر دنیای بازیهای ویدیویی سر و شکل دادند. پلی استیشن ۲ اولین دفعه در سال ۲۰۰۰ منتشر شد و با توجه به پیشرفتی که نسبت به کنسولهای قبلی نشان داد، یک دستاورد بزرگ بود. این کنسول فضای بیشتری برای دیسکهای فیزیکی فراهم میکرد و حتی به عنوان یک دی وی دی پلیر برای تماشای فیلمها مورد استفاده قرار میگرفت؛ موضوعی که به یک ویژگی ارزشمند برای کاربران آن تبدیل شد.
ولی در حال حاضر که ۲۵ سال از عرضه پلی استیشن ۲ میگذرد، این کنسول به نوعی یک عتیقه کلکسیونی به شمار میرود. برخی از بازیهای PS2 در کشورهای خارجی با قیمتهای زیاد معامله میشوند و برخی مواقع صدها دلار قیمت دارند. حال در چنین شرایطی یکی از کاربران پلتفرم ردیت کوهستان بزرگی از این بازیها را در کشور عراق و یک مغازه دی وی دی فروشی پیدا کرده است. هرچند که این دیسکها در شرایط ایدهآلی قرار ندارند، اما بدون شک هنوز هم ارزشمند هستند. شما میتوانید در ادامه شاهد این ویدیو باشید:
همانطور که در ویدیو مذکور مشاهده کردید، مغازه مذکور در طبقه دوم خود گورستانی از بازیهای پلی استیشن ۲ به وجود آورده که البته فاقد قاب هستند. نکته جالب توجه این است که دیسکهای مورد بحث اورجینال نیستند و بازیهای کپی محسوب میشوند. تقریبا هر دیسکی هم که در کشور ما پیدا میشد و هنوز هم میشود، همین دیسکهای کپی بودند. هرچند که این موضوع برای گیمرهای غربی عجیب به نظر میرسد، اکثر گیمرهای ایرانی و عراقی با همین کپیهای غیرقانونی بزرگ شدهاند. اما فارغ از بحث اورجینال بودن دیسکها، در این ویدیو ویدیو گیمهای ارزشمند و بزرگی به چشم میخورند که خود را در تاریخ صنعت جاودانه کردهاند.
هرچند که دیسکهای موجود در تصویر فرسوده و غیرقابل استفاده به نظر میرسند، صاحب مغازه آنها را برای فروش در دسترس قرار داده است. هریک از بازیهای پلی استیشن ۲ تقریبا ۱۰۰ کپی دارند و با قیمتی بین ۲ تا ۱۰ دلار به فروش میرسند. با احتساب دلار گران قیمت امروز، همین بازیها با قیمت به مراتب کمتری در کشور ما به فروش میرسند. به طور کلی وقتی حرف از بازیهای کپی و کرکی به میان آید، به احتمال زیاد ما ایرانیها حرف اول را در این زمینه میزنید.
نظر شما در این باره چیست؟ دیدگاههای خود را با تیم بازار و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
منبع: GameRant
source