تینا مزدکی_اگرچه سال ۲۰۲۴ در حالی به پایان رسید که نوآوری خاصی در صنعت گوشیهای هوشمند رخ نداد، اما این به آن معنا نیست که گوشیهای هوشمند خوبی در این سال عرضه نشد. در این مطلب به بررسی ۵ گوشی برتر سال میلادی که گذشت میپردازیم.
سامسونگ گلکسی اس ۲۴ اولترا
اگر بخواهیم با سامسونگ گلکسی اس ۲۴ اولترا (Samsung Galaxy S۲۴ Ultra) شروع کنیم، باید گفت که این گوشی دارای ویژگی منحصربهفردی است که بنا به دلایلی در انحصار سامسونگ باقیمانده است و به نظر میرسد در سال ۲۰۲۵ تنها جانشین آن نیز این ویژگیها را از آن خود کند.
پوشش ضد انعکاس شیشهای گوریلا که در بالای صفحهنمایش AMOLED قرار دارد، بازتاب نور را کاهش میدهد. از مزایای دیگر اس ۲۴ این است که صفحهنمایش آن روشنتر از سایر پنل ها به نظر میرسد درحالیکه همان سطح از روشنایی را دارد، زیرا صفحهنمایش نیازی به مبارزه با همه آن انعکاسها در این فرآیند ندارد.
البته مشکل بزرگی که کاربران اس ۲۴ با آن روبهرو شده بودند، گوشههای بسیار تیز آن بود. اگر نخواهید از قاب برای آن استفاده کنید، مشکلساز خواهد شد و درصورتیکه از قاب استفاده کنید، مقداری از تیزی آن کم خواهد شد. خوشبختانه به نظر میرسد که سامسونگ قصد دارد این مشکل را برای نسل بعد حل کند.
سامسونگ اس ۲۴ اولترا شاید بهترین دوربین را نداشته باشد اما دوربینهای نسبتاً خوبی دارد. قلم آنهم یکی دیگر از قابلیتهایی است که به آن برتری میدهد. One UI ۷ هم به کاربر امکان راحتی بیشتر هنگام کار با گوشی را میدهد و نرمافزار آنهم تجربه خوبی برای کاربر فراهم میکند.
از سامسونگ که بگذریم، چهارگوشی دیگر، گوشیهای تاشویی هستند که گامهای بزرگی در جهت تقویت گوشیهای تاشو و همینطور آینده گوشیهای هوشمند برداشتند.
ویوو ایکس فولد ۳ پرو و آنر مجیک وی۳
ویوو ایکس فولد ۳ پرو (Vivo X Fold۳ Pro) اگرچه تاشو بود اما دوربین قوی داشت و کار کردن با این گوشی آنهم در حالتی که یک تاشو کتابی بود بسیار راحت بود. آنر مجیک وی۳ (Honor Magic V۳) هم هنگام بسته شدن تنها ۹.۵ میلیمتر ضخامت داشت. شاید با خود فکر کنید که چند میلیمتر کمتر یا بیشتر بودن ضخامت آنقدرها هم مهم نیست اما وقتی بخواهید دائماً با آن کارکنید قطعاً متوجه تأثیرات آن خواهید شد.
ضخامت این دوگوشی اکنون تفاوت چندانی با گوشیهای اسلب ندارند و درعینحال، با باز شدن بهراحتی به یک تبلت کوچک تبدیل میشوند. تنها مشکل آنها هنوز قسمت است که آنقدر که پیشبینی میشد، کاهش پیدا نکرده است. بنابراین متأسفانه اینها هنوز هم گوشیهای بسیار لوکس هستند. اکنون اکثر مردم نمیتوانند بدون گوشی هوشمند زندگی کنند، اما اکثر مردم قطعاً میتوانند بدون گوشی هوشمند تاشو زندگی کنند.
هوآوی میت XT
در میان گوشیهای تاشو، هیچ تاشویی تاکنون مانند هوآوی میت XT (Mate XT) نبوده است. این گوشی، یک تاشوی سه لولایی است و امیدواریم که در سالهای آینده گوشیهای بیشتری با این قابلیت ببینیم. هوآوی میت XT تنها گوشی تاشویی است که هنگام باز شدن آن، شما یک تبلت با ابعاد نرمال باقی تبلتها در دست خواهید داشت، بنابراین درواقع احساس میکنید که از یک تبلت مستقل استفاده میکنید.
این واقعیت که هوآوی میت XT پس از چند سال بسیار سخت برای هوآوی پس از تحریمهای ایالاتمتحده علیه این شرکت وارد بازار شد، این دستاورد را فوقالعادهتر میکند. اگر تا پنج سال دیگر بتوانیم دستگاههایی با این شکل باقیمت کمتر از ۱۵۰۰ دلار در بازار داشته باشیم، همه کاربران علاقهمند به گوشیهای تاشو قطعاً میتوانند راحتتر به خرید آن فکر کنند.
شیائومی میکس فیلیپ
شیائومی میکس فیلیپ (Mix Flip) یکی از بهترین انتخابها خواهد بود زیرا صفحهنمایش آن شگفتانگیز به نظر میرسد. اما مشکل اینجاست که چیپست آن پرچمدار نیست و ظرفیت باتری آنهم ناراحتکننده است. البته شایعات حاکی از آن است که فروش آن بسیار خوب بوده و امیدواریم که نسخه بعدی آن با تغییرات بزرگی همراه شود و اضافه شدن دوربین اولتراواید یکی از این قابلیتها باشد.
منبع: gsmarena
۲۲۷۳۲۳
source