Wp Header Logo 1640.png

سرپرست پتروشیمی فن آوران:

بهره برداری از اولین بویلر هیدروژن سوز

سرپرست پتروشیمی فن آوران گفت: پروژه بویلر هیدروژن سوز، اولین بویلر هیدروژن سوز در کشور است که در دهه فجر به بهره برداری می‌رسد. 

حسین رفیق دوست، سرپرست پتروشیمی فن‌آوران در گفت‌و‌گو با بورس نیوز، درخصوص عملکرد این پتروشیمی بیان کرد: عملکرد پتروشیمی فن آوران در تمام حوزه‌های فروش، تولید و توسعه‌ای خوب بوده است. در حوزه تولید تقریبا در دو واحد اسید استیک و مونوکسید کربن از رکورد ۲۰ سال گذشته عبور کردیم و برای اولین بار به ظرفیت اسمی در واحد اسید استیک بیش از ۱۵۰ هزار تن می‌رسیم.

رفیق دوست افزود: علیرغم محدودیت‌های گاز و خوراک، امسال امیدوار هستیم که بودجه سال جاری محقق شود. امیداور هستیم با استمرار در تولید سودآوری خوبی برای سهامداران داشته باشیم.

پروژه‌های توسعه‌ای

 

سرپرست پتروشیمی فن آوران با اشاره به طرح های توسعه ای بیان کرد: پتروشیمی فن آوران طرح‌های جالبی را در دست اقدام دارد. پروژه بویلر هیدروژن سوز، اولین بویلر هیدروژن سوز در کشور است که در دهه فجر به بهره برداری می‌رسد. 

وی افزود: پروژه CO۲ capture روش تولید فن آوران با سایر متانول سازان فرق می‌کند. تقریبا ۲۰ درصد از خوراک ما گاز دی اکسید کربن و ۸۰ درصد گاز متانول است. ما در حال حاضر در دی اکسید کربین و گاز متان ناترازی داریم. علیرغم گاز‌هایی که از منطقه می‌گیریم_ گاز دی اکسید کربن از پتروشیمی رازی و مارون می‌گیریم_ ناترازی در دی اکسید کربن داشتیم. تصمیم گرفتیم گاز‌هایی که از کوره می‌رفت و فلر می‌شد را بازیابی کنیم و پروژه CO۲ capture با تکنولوژی خارجی فعال است. این پروژه با ارزش ۳۲ میلیون دلاری بسیار ارزشمند است و امیدوار هستیم در زمان دو سال به بهره برداری برسد.

رفیق دوست خاطرنشان کرد: پروژه دیگر واحد یکصد هزار تنی ونیل استان منومر وم است که موافقت اصولی آن از وزارت نفت اخذ شد. امیدواریم قبل از پایان سال بتوانیم به قرارداد برسیم تا عملیات اجرایی آن آغاز شود. پتروشیمی فن آوران در سال ۱۴۰۳ همه حوزه‌ها دستائورد‌های خوبی برای پتروشیمی فن آوران به دنبال داشته است.

سرپرست این پتروشیمی گفت: پتروشیمی فن آوران در فروش بسیار خوب عمل کرده است. اسیداستیک را به بیش از ۱۹ کشور صادر می‌کنیم. حتی به اروپای شرقی صادرات داشتیم که تقریبا بیش از ۱۳۰ دلار بیش از قیمت سال گذشته است. 

رفیق دوست همچنین توضیح داد: در لجستیک نیز علیرغم اینکه تورم جهانی داشتیم، سعی کردیم در کرایه کشتی‌های اجاره شده تقریبا تا ۷ دلار پایین‌تر از قیمت‌های سال گذشته کرایه حمل، قرارداد منعقد کنیم. همه این موارد حاشیه سود خوبی برای شرکت ایجاد می‌کند. ما توانستیم در ۹ ماهه از بودجه سال گذشته عبور کنیم و تا پایان سال نیز از داخلی و صادراتی به رکورد‌های خوبی خواهیم رسید.

سرپرست “شفن” گفت: ما تا کنون بیش از ۱۵۶ میلیون دلار صادرات داشتیم. در سامانه نیما کمک حال دولت بودیم. تا پایان سال این رقم به ۲۰۰ میلیون دلار برسانیم.

اشتراک گذاری :


source

shakotardid.ir

توسط shakotardid.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *