Wp Header Logo 1740.png

دیده‌بان ایران نوشت: علی‌محمد ابویی، رئیس هیات‌مدیره انجمن نوردکاران فولاد گفت: خبر خوبی برای فعالان صنعت فولاد ندارم، از وزارت صمت و وزارت کشور خبرهایی به گوش می‌رسد مبنی بر این که دستور داده شده که برق صنایع به طور کامل قطع شود.

همایش «بررسی چالش‌های ناترازی انرژی و روند قیمت‌گذاری برق در صنعت فولاد» با همکاری خانه صنعت، معدن و تجارت ایران و انجمن تخصصی صنایع همگن فولاد، ذوب و ریخته‌گری استان یزد برگزار شد.

مجتبی رضوی، رئیس خانه صمت مازندران در این همایش بیان کرد: استفاده از عبارت ناترازی انرژی، پوششی برای عدم کفایت است و به لغلغه زبان مسئولان تبدیل شده است. ناترازی انرژی انباشت سوءمدیریت سنوات گذشته است. 

رضوی افزود: به ته خط رسیده‌ایم و هم در تابستان و هم در زمستان برق نداریم. همان طور که الان می‌گویند برای تامین برق مورد نیاز خودتان نیروگاه بسازید، فکر کنم در سال‌های آینده هم بگویند نفت را هم خودتان استحصال کنید.

باید از صنعت فولاد مراقبت کنیم

در ادامه آرمان خالقی، دبیرکل خانه صمت ایران بیان کرد: ناترازی انرژی به سرپوشی تبدیل شده، با کمبود جدی انرژی در کشور مواجه هستیم که همه را آزار می‌دهد. 

خالقی گفت: صنعت فولاد صنعت مادر و مولد است و هر گونه تغییر و تحول در آن بر وضعیت سایر صنایع و کل اقتصاد کشور تاثیر می‌گذارد، بنابراین باید از این صنعت مراقبت کنیم.

دبیرکل خانه صمت ایران گفت: صنعتگران و تشکل‌های مختلف در حال پیگیری بحث ناترازی هستند و نتایجی هم حاصل شده است، باید اوضاع به گونه‌ای مدیریت شود تا حق فعالان بخش خصوصی ضایع نشود. 

احتمال قطع کامل برق صنایع در روزهای آینده

علی‌محمد ابویی، رئیس هیات‌مدیره انجمن نوردکاران فولاد نیز در این همایش گفت: خبر خوبی برای فعالان صنعت فولاد ندارم، از وزارت صمت و وزارت کشور خبرهایی به گوش می‌رسد مبنی بر این که دستور داده شده که برق صنایع به طور کامل قطع شود.

ابویی با بیان این که طی این سالها با راهکارهای مختلفی مانند احداث نیروگاه از سوی دولت مواجه بوده‌ایم، گفت: زمانی که اقای علی‌آبادی وزیر صمت بودند می‌گفتند صنعتگران طبق قانون می‌توانند از وزارت نیرو به دلیل خسارت قطعی برق شکایت کنند و حالا ایشان وزیر نیرو هستند. 

صنایع فولادی ۳ ماه از ۱۰ ماه سال را کار نکردند

جهانبخش شکری، رئیس خانه صمت کرمانشاه نیز بیان کرد: ۱۰ ماه از سال گذشته است و در این مدت صنایع به ویژه فولادی‌ها بیش از سه ماه کار نکرده‌اند، اما متاسفانه کل هزینه‌های حقوق، وام بانکی، مالیات و تامین اجتماعی به تولیدکننده تحمیل شده و باید سرموقع انجام شود. 

شکری با اشاره به این که گفته شده است که سال آینده به صنایع برق نمی‌‌دهیم، افزود: چرا دولت‌های قبل فکری به حال این وضعیت نکرده‌اند تا حداقل زیرساخت‌های تولید مهیا باشد.

رئیس خانه صمت کرمانشاه تصریح کرد: صنعت ما رو به ورشکستگی است و همه ما با سیلی صورت خودمان را سرخ نگه داشته‌ایم. منابع مالی را از جاهای دیگر می‌آوریم و در صنعت هزینه می‌کنیم و می‌گوییم فعلا این روز و این ماه را بگذرانیم. 

شکری گفت: رفع تعهد ارزی باعث شد تا از بیش از ۱۰۰ میلیون دلار صادرات به صفر برسیم و صادرات با کارت‌های اجاره‌ای بدون انجام تعهد ارزی رونق یابد.

رئیس خانه صمت کرمانشاه با بیان این که از صندوق توسعه ملی با ارز ۲ هزار تومانی وام گرفته‌ایم و الان صندوق می‌گوید باید به قیمت روز، ارز را برگردانید، گفت: دولت باید حداقل بسته حمایتی ارائه کند تا بتوانیم هزینه‌های نیروی انسانی را پرداخت کنیم و یا اصلا برنامه بدهد و بگوید برای یک سال کارخانه‌ها را تعطیل کنید. 

source

shakotardid.ir

توسط shakotardid.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *