Wp Header Logo 1875.png
گام جدید دانشگاه آزاد کرمانشاه در افزایش بهره‌وری؛ رایانامه دانشگاهی چه محاسنی دارد؟

دانشگاه آزاد کرمانشاه با هدف ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی و تسهیل ارتباط دانشجویان با دانشگاه به معرفی ساختار جدید باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اقدام کرده و این تغییرات به‌منظور شناسایی بیشتر استعدادهای دانشجویی و ارائه خدمات مؤثرتر طراحی شده است.

به گزارش خبرنگار آنا، در حاشیه جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، معاون باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این دانشگاه معرفی شد.

براین اساس، مسعود باغفلکی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با صدور حکمی شهرام فتاحی را به‌عنوان معاون باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه معرفی کرد.

فتاحی از اعضای هیئت علمی گروه علوم سیاسی واحد کرمانشاه است که در پیشینه کاری خود معاونت فرهنگی، ریاست دانشکده حقوق و علوم سیاسی و مدیریت گروه علوم سیاسی دانشگاه را دارد.

معاونت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به‌عنوان طرح حامی، نقش دستیاری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در واحد‌های دانشگاهی را دارد که می‌توان وظایف این معاونت تازه تأسیس را اینگونه معرفی کرد:

۱. باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با توجه به اساسنامه مصوب آن، تاکنون مأموریت‌های مشخصی همچون شناسایی دانشجویان مستعد، برگزاری مسابقات و جشنواره ها، حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشجویی و … را داشته است.

۲. با توجه به تغییر رویکردی که در مأموریت‌های باشگاه صورت گرفته شده است، باشگاه در ریل‌گذاری تحول نظام اداری پیشِ رو، ایفای نقش خواهد کرد.

۳. یکی از مأموریت‌های جدید باشگاه، برنامه‌ریزی، استقرار و اجرایی کردن طرح حامی یا پیشخوان درخواست‌های دانشجویی است، در این راستا ساختار دستیار (معاونت) باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد‌های دانشگاهی به‌عنوان یک معاونت مستقل در کنار دیگر معاونین واحد‌ها (همچون معاون آموزشی، معاون فرهنگی و دانشجویی و …) مصوب شده است.

۴. دستیار (معاونت) باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد‌های دانشگاهی فردی است که (ضمن انجام مأموریت‌های قبلی باشگاه ـ طبق اساسنامه باشگاه)، مأموریت‌های جدیدی که به باشگاه محول شده است را نیز در واحد دانشگاهی تولی‌گری خواهد کرد؛ ازجمله طرح حامی یا دستیار
آموزشی که مأموریت‌های بسیار پرحجمی به لحاظ کاری هستند.

۵. هدف از ایجاد از این تغییر ساختار فراهم کردن بستری است که در چارچوب آن، هرآنچه که مربوط به درخواست‌های دانشجویان می‌باشد (اعم از امور آموزشی، پژوهشی، اداری و نظایر آن) در این بستر جاری شود.

۶. بستر ارتباطی با دانشجویان در طرح حامی رایانامه (ایمیل) دانشگاهی است که از طریق آن می‌توان ارتباط سریع‌تر و موثرتری میان دانشجو و دانشگاه ایجاد شود.

۷. در طرح حامی حامیان حاضر در این ساختار به‌عنوان وکلای دانشجویان پیگیر درخواست‌های دانشجویان از بخش‌های مختلف دانشگاه و تأمین پاسخ‌ها برای دانشجویان هستند، این امر در بستر رایانامه (ایمیل) دانشگاهی صورت می‌پذیرد.

از محاسن این بستر رایانامه (ایمیل) دانشگاهی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱. عدم ضرورت حضور دانشجو در واحد دانشگاهی برای طرح یک درخواست اداری، به طوری که دانشجو خواسته‌های خود را در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی و … به حامی مربوطه اعلام می‌دارد.

۲. استفاده بهینه از نیروی انسانی در استان‌هایی که واحد‌های آنان دارای ناهمترازی و ناهمگنی در نیروی انسانی هستند، به‌طوری‌که برخی واحد‌های آن استان با کمبود نیرو مواجه و برخی از واحد‌های آن نیز دارای نیروی مازاد هستند، این امر با دورکاری صورت می‌پذیرد و دیگر نیاز به مأموریت یا انتقال کارمند از واحدی به واحد دیگر‌ نیست.

۳. تکریم ذی نفعان و بخصوص دانشجویان دانشگاه

۴. افزایش سرعت عمل در پیگیری موارد

۵. شفافیت در انجام امور و جلوگیری از برخی تخلفات احتمالی

۶. رصد میزان بهره وری و عملکرد کاری همکاران به منظور کارسنجی آنان درنظام جدید تحول اداری و رتبه بندی‌های جدید کارکنان.

۷. افزایش بهره‌وری عملکردی دانشگاه آزاد کرمانشاه

۸. شناسایی گره‌ها و مشکلات اجرایی و عملیاتی در حوزه‌های مختلف در واحد‌ها

source

shakotardid.ir

توسط shakotardid.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *