Wp Header Logo 144.png

طرفداری | هشدارهای هیئت نظارت بایرن مونیخ به مکس ابرل، جدی‌تر از تصورات قبلی به‌نظر می‌رسد. حالا جایگاه ابرل در مدیریت باشگاه به خطر افتاده و امکان قطع همکاری با او در انتهای فصل ۲۵-۲۰۲۴ وجود دارد.
مکس ابرل که بیشتر به‌سبب دوران درخشان حضورش به‌عنوان مدیر بخش ورزشی هیئت‌مدیره‌ی مونشن گلادباخ بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۲۲ شناخته می‌شود. او پس از یک دوره حضور در مدیریت لایپزیش، از ابتدای مارس ۲۰۲۴ به‌طور رسمی کارش به‌عنوان مدیر ورزشی هیئت‌مدیره‌ی بایرن مونیخ را شروع کرده است. دلایل انتقادات مدیریت به مکس ابرل

به گزارش فلوریان پلتنبرگ و کری هاو از اسکای آلمان، انتقادات هیئت نظارت نسبت به عملکرد مکس ابرل از سال گذشته و با جستجوی پرتب‌وتاب او برای یافتن یک سرمربی جدید آغاز شد. این جست‌وجو با رد شدن‌ پیشنهادات متعدد (از سوی ژابی آلونسو، یولیان ناگلزمان، رالف رانگنیک) همراه بود. اولی هونس و کارل هاینتس رومنیگه احساس کردند که باید علناً در این مسئله دخالت کنند. علاوه‌بر این، از نظر برخی مسئولان، تمدید قراردادهای بیش از حد گران‌قیمت (جمال موسیالا، آلفونسو دیویس، یوسوا کیمیش، الکساندر نوبل) و انتقال‌های ناموفق نیز مشکلاتی ایجاد کرده است.

یک پیام روشن برای ابرل، تلاش آشکار و عمومی اولی هوینس و کارل هاینتس رومنیگه برای جذب فلوریان ویرتس است. هونس چند هفته پیش مذاکرات با پدر او، هانس ویرتس را آغاز کرده که این اقدام جایگاه ابرل را تضعیف می‌کند؛ کسی که دهه‌ها در این صنعت تجربه دارد و در مونشن گلادباخ به مداخله در کارش عادت نداشت. در بایرن مونیخ این قاعده حاکم است: اگر رؤسای بزرگ چیزی بگویند، باید انجام شود. پایان کار احتمالی مولر و سانه؛ رد انتقال یوناتان تا

پایان کار توماس مولر در بایرن مونیخ نیز یکی دیگر از موضوعات مورد بحث است. درحالی‌که ابرل در اظهارات عمومی خود این تصور را ایجاد نکرده بود که دوران مولر در بایرن به پایان رسیده، اما اظهارنظر هونس درباره «نیمکت‌نشینی» مولر، به‌نوعی عملیات خروج او را کلید زد. ابرل مجبور است هزینه‌ها را کاهش دهد و حالا قرار است تمدیدهای پرهزینه با خروج مولر جبران شوند. پرونده لروی سانه نیز در جریان است. ابرل مذاکرات را در پشت صحنه ادامه می‌دهد، اما بخش‌هایی از هیئت مدیره و هیئت نظارت هفته‌هاست که با تمدیدی دیگر و پرهزینه مخالف‌اند.

این اولین بار نیست که مذاکرات طولانی می‌شود. ابرل متهم است که در مذاکرات با مدیربرنامه‌های دیویس و موسیالا، بدون کسب تأییدیه قبلی از هیئت نظارت، تعهداتی درباره حقوق، مدت قرارداد و پاداش امضا داده است. همین مسئله در مورد مذاکرات با کیمیش و یوناتان تا هم صدق می‌کند. ابرل نیاز به جذب تا را احساس کرده و پیش از یوروی سال گذشته با او به توافق شفاهی رسیده بود و جزئیات کلیدی را با مدیر برنامه‌اش، پینی زهاوی نهایی کرده بود. اما سایر مسئولان و در نهایت هیئت نظارت، این انتقال را رد کردند، زیرا نیازی به مدافع جدید نمی‌دیدند.

همچنین انتقاداتی ضمنی از برخی خریدهای جدید، مانند ژائو پالینیا، مطرح شده است. برخی او را بیش از حد گران‌قیمت می‌دانند و معتقدند که پس از شکست انتقالش در سال گذشته، تنها باید کار را به پایان می‌رساندند. در داخل باشگاه، همچنین درباره خریدهای گران‌قیمت و اشتباه برایان ساراگوسا و ساشا بویی بحث شده است. در این موارد، وظیفه اصلی بر عهده کریستوف فرویند بوده است.

ابرل برای آوردن مایکل اولیسه تحسین زیادی دریافت کرده است. بااین‌حال، حقیقت این است که مارکوس پیلاوا، رئیس پیشین استعدادیابی باشگاه، او را قبل از روی کار آمدن ابرل شناسایی کرده و نقشی کلیدی در هموار کردن مسیر انتقال تابستانی او داشته است. یکی دیگر از مسائل فعلی، فروش بازیکنان است. در این زمینه نیز فشار زیادی روی ابرل وجود دارد، هرچند که او مسئول قراردادهای بزرگ بازیکنانی مانند سرژ گنابری، لئون گورتسکا و کینگزلی کومان نیست. قهرمانی بوندسلیگا، منجی ابرل؟

قهرمانی در لیگ با ونسان کمپانی، که ابرل او را به تیم آورده، می‌تواند جایگاهش را در داخل باشگاه تقویت کند و فضای کلی را آرام‌تر سازد. همچنین این نکته مورد توجه قرار گرفته که کمپانی، مربی‌ای است که به‌خوبی با باشگاه هماهنگ است و با حضور مقتدرانه‌اش در رسانه‌ها، آرامش را به فضای عمومی تیم آورده است. یکی دیگر از نکات مثبت برای ابرل این است که تاکنون هیچ بازیکنی که باید قراردادش تمدید می‌شد، باشگاه را ترک نکرده است.
عملکرد ضعیف در توسعه آکادمی باشگاه همچنان یکی از موارد مورد انتقاد است. به‌ویژه اینکه تعداد کمی از بازیکنان بااستعداد از تیم‌های پایه به تیم اصلی راه پیدا کرده‌اند و همچنین استعدادهای کمی کشف شده‌اند؛ برخلاف زمانی که حسن صالح حمیدزیچ، با کشف جمال موسیالا و آلفونسو دیویس، در این زمینه موفق بود.

اینکه تنها یوسیپ استانیشیچ و الکساندر پاولوویچ در سال‌های اخیر پیشرفت کرده‌اند و هیچ بازیکنی در دوران مدیریت ابرل و فرویند موفق به چنین کاری نشده، برای برخی از افراد باشگاه کافی نیست. احتمال قطع همکاری زودهنگام ابرل و بایرن مونیخ

به گزارش مکسیمیلیان کخ از ای‌زد، تقریباً یک سال از حضور مکس ابرل در بایرن مونیخ می‌گذرد و اخیراً وضعیت آنقدر بحرانی شده که حتی جدایی او در تابستان امسال دیگر بعید به نظر نمی‌رسد. قرارداد ابرل تا سال ۲۰۲۷ اعتبار دارد، اما هیئت نظارت مدتی است که به بازسازی ساختار مدیریتی در بخش ورزشی فکر می‌کند. گفته می‌شود که به کریستوف فرویند اعتماد شده که در صورت لزوم، بتواند جای ابرل را بگیرد. بااین‌حال، بایرن مونیخ به دنبال گزینه‌های خارجی نیز هست؛ احتمال حضور ماریو گومز و رالف رانگنیک مطرح شده‌اند، اما هنوز بحثی جدی در مورد آن‌ها صورت نگرفته است.
یان کریستین دریسن، مدیرعامل باشگاه اخیراً مذاکرات قراردادهای جدید جمال موسیالا و یوسوا کیمیش را به پایان رسانده و به‌نظر می‌رسد ابرل نقشی در روند مذاکرات نداشته است.

source

shakotardid.ir

توسط shakotardid.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *