Wp Header Logo 1741.png

مدیرعامل شرکت سبحان انکولوژی:

گسترش بازار‌های صادراتی هدف

مدیرعامل شرکت سبحان انکولوژی گفت: شرکت سبحان انکولوژی در سال مالی منتهی به ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ توانست صد در صد بودجه تعیین‌شده خود را محقق کند.

حامد محمدپور، مدیرعامل شرکت سبحان انکولوژی در گفت‌و‌گو با بورس نیوز، در خصوص تحقق بودجه پیش بینی شده در سال گذشته اظهار کرد: شرکت سبحان انکولوژی در سال مالی منتهی به ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ توانست صد در صد بودجه تعیین‌شده خود را محقق کند. در سود خالص موفق شد افزایش حدود ۲۲۲ درصدی نسبت به سال مالی گذشته، را ثبت کند. امیدوار هستیم که توانسته باشیم در این موضوع رضایت سهامداران را را تأمین نماییم.

مدیرعامل سبحان انکولوژی در این باره ادامه داد: بودجه سال بعد نیز افزایش خوبی داشته و امیدوار هستیم که صددرصد آن بودجه را نیز محقق کنیم و به موفقیت برسیم.

وی افزود: اهداف سال مالی گذشته در مجمع امروز مطرح شد؛ شرکت توانست پروانه ۱۲ محصول جدید را دریافت کند که بسیاری از این محصولات در زمان دریافت پروانه، اولین یا تنها تولیدکننده آنها شرکت سبحان انکولوژی بوده است. همین برنامه را با جدیت و پشتکار بیشتری پیش خواهیم برد و تا بتوانیم رکورد جدیدی را ثبت کنیم و تعداد پروانه‌ها را افزایش دهیم.

محمدپور همچنین خاطرنشان کرد: سال گذشته، برای اولین بار توانستیم پروانه نخستین ماده اولیه دارویی خود را دریافت کنیم. این موضوع سال‌ها به سهامداران وعده داده شده بود و به تأخیر افتاده بود، اما موفق به تحقق آن شدیم. برای سال مالی آینده نیز دو پروانه دیگر برای مواد اولیه دارویی در دستور کار داریم که امیدوار هستیم به کمک سازمان غذا و دارو بتوانیم آنها را دریافت کنیم.

مدیرعامل سبحان انکولوژی اضافه کرد: هدف دوم ما، گسترش بازار‌های صادراتی شرکت است. مذاکرات مناسبی با کشور‌های مختلف نظیر سودان، کنیا، فیلیپین، ویتنام و تاجیکستان انجام شده که نسبت به تحقق آن تلاش خواهیم کرد. هدف مهم شرکت نیز افزایش فروش و سهم فروش داروخانه‌ای در بازار داخلی است.

محمدپور با اشاره به چالش‌های صنعت دارو بیان کرد: برای سال آینده، مهم‌ترین چالش را بحث تأمین نقدینگی، افزایش بهای تمام‌شده، و عدم نرخ‌گذاری مناسب توسط سازمان غذا و دارو می‌دانیم. قیمت‌گذاری دارو‌ها در کشور به صورت دستوری است و کمترین میزان افزایش نرخ در طول سال گذشته برای دارو‌های آنکولوژی صورت گرفته بود که شاید حتی به میانگین ۱۰ درصد هم نرسید. در حالی که تغییرات نرخ ارز نیمایی برای سایر ملزومات مصرفی وجود داشته است. طبیعتاً در برهه‌ای، تغییر طرح ترجیحی در یک ماه پایانی سال باعث شد که شرکت در بحث خرید مواد اولیه، به‌ویژه خرید اعتباری، دچار مشکل شود.

مدیرعامل دسانکو ادامه داد: ترکیب عدم قیمت‌گذاری مناسب، تأمین ارز و نقدینگی برای مواد اولیه، ممکن است منجر به کمبود کشوری برخی از دارو‌ها شود. هرچند شرکت سبحان انکولوژی در همکاری با سازمان غذا و دارو برای جلوگیری از این کمبود‌ها تلاش می‌کند، اما مجموعه این عوامل گاهی باعث برخورد با چالش‌ها می‌شود. امیدوار هستیم سال جاری، سازمان غذا و دارو در بحث قیمت‌گذاری محصولات و اختصاص به‌موقع ارز ترجیحی همکاری بیشتری با شرکت‌های آنکولوژی داشته باشد.

اشتراک گذاری :


source

shakotardid.ir

توسط shakotardid.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *