Wp Header Logo 1148.png
ماشین سازی اراک فارغ از ترکیب سهامداری سرمایه ملی است/انجام افزایش سرمایه

اشین سازی اراک فارغ از ترکیب سهامداری سرمایه ملی است که در مسیر توسعه صنعتی ایران قابلیت نقش آفرینی را دارد.

رضا سرایی، مدیرعامل شرکت ماشین سازی اراک در گفت‌و‌گو با بورس نیوز، در خصوص این شرکت اظهار کرد: از فعالیت ماشین سازی اراک ۵۷ سال می‌گذرد. 

وی افزود: ماشین سازی اراک یک پیمانکار رتبه یک نفت، گاز، نیروگاه، نفت، راهسازی و صنعت، معدن، سازه‌های فلزی سنگین است. این پیمانکار یک ظرفیت به نام ماشین سازی اراک در بخش صنعتی دارد که ۱۳۲ هکتار زمین، ۵ گروه صنعتی داخل مجموعه و ۵ گروه نیز خارج از این مجموعه زیر نظر ماشین سازی اراک است. این ۵ گروه صنعتی قابلیت طراحی، مهندسی، ساخت، نصب و راه اندازی تجهیزات حوزه پیمانکاری را دارد. 

مدیرعامل ماشین سازی اراک در این باره ادامه داد: می‌توان گفت در ۳۵ کشور منطقه به جز روسیه مشابه این پکیج وجود ندارد. در حال حاضر در کشور ما توسعه صنعتی رو به رشد بوده و هر کدام از این گروه‌های صنعتی رقبایی دارند که رقیب جدی گروه‌های ما هستند. 

سرایی خاطرنشان کرد: ماشین سازی اراک فارغ از ترکیب سهامداری سرمایه ملی است که در مسیر توسعه صنعتی ایران قابلیت نقش آفرینی را دارد. همان طور که در ۵۷ سال گذشته بسیاری از تجهیزات نفت، گاز، پتروشیمی و فولاد برای اولین بار در ماشین سازی اراک ساخته شده است. در سال گذشته ماشین سازی اراک با ساخت ۲۴ تجهیز فرایندی پتروشیمی متانول، ایران جزو ۵ کشور تولیدکننده تجهیزات متانول شد. 

وی بیان کرد: دو برج بلند پتروشیمی که در عسلویه با ارتفاع ۱۳۲ متر و ۱۸۰۰ تن وزن ساخته شد که از بزرگترین برج‌های پتروشیمی در کشور و منطقه هستند. راکتوری که ساخته شده حدود ۲ میلیون تن ظرفیت تولید آهن اسفنجی ایران را افزایش می‌دهد.

مدیرعامل ماشین سازی اراک همچنین توضیح داد: ماشین سازی اراک پیمانکاری است که قابلیت ساخت تجهیزات حوزه‌های پیمانکاری را دارد. ماشین سازی اراک یک شرکت کاملا دانش بنیان است و ساختار مهندسی قوی دارد. در بخش EPC با سازماندهی که طی دو سال و نیم گذشته انجام دادیم، ماشین سازی اراک به سرعت در حال رشد است و به زودی در پروژه‌های EPC بزرگتر حضور خواهیم داشت.

سرایی با اشاره به هدف گذاری این شرکت عنوان کرد: آنچه که ما هدف گذاری کردیم مسیر رشد بوده است. در سال گذشته هم در سودآوری، اخذ پروژه ها، انعقاد قرارداد‌ها سود مناسبی ارائه کردیم. در سال ۱۴۰۳ اولین مرحله افزایش سرمایه را انجام دادیم که سرمایه شرکت به ۲۴۰۰ میلیارد تومان رسید. تلاش می‌کنیم که بقیه سود انباشته‌ای که در شرکت موجود است را بتوانیم در قالب افزایش سرمایه ثبت کنیم.

وی گفت: سال مالی گذشته تا پایان اسفند مطابق بودجه را محقق کردیم و حتی جلوتر از برنامه بودیم.. اگر در بخش نقدینگی پروژه‌ها با مشکلی مواجه نباشند ما مشکلی نخواهیم داشت.

مدیرعامل “فاراک” در خصوص نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی گفت: ماشین سازی اراک معمولا در کنار شرکت‌های بزرگ نفت، گاز و پتروشیمی حضور دارد تا بتواند نیاز‌های پروژه‌ای کشور آنها را تامین کند. در دل آن پروژه‌ها نیز ما موضوع طراحی و ساخت را داریم که برای حوزه نمک زدایی طراحی و مهندسی را انجام می‌دهیم تا برای اولین بار این پروژه در حوزه نفت و گاز عرضه شود. امیدوار هستیم با ورود مگاپروژه‌ها وپروزه‌های ملی ارزش افزوده بیشتری برای سهامداران خلق کنیم.

اشتراک گذاری :


source

shakotardid.ir

توسط shakotardid.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *