فراروـ دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. دسرها پای ثابت مهمانیها و یکی از اصلیترین منوهای خوشمزه رستورانها هستند که معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار میروند. دسرها در طعمهای گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوهای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه میشوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. دسر فندق و بیسکوییت نوعی دسر بسیار خوشمزه، شیک و کافی شاپی است که برای پذیرایی در مهمانی و جشنها بسیار مناسب است. این دسر دستور پخت سادهای دارد که میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر فندق و بیسکوییت همراه ما باشید.
مواد لازم
زرده تخم: 4 عدد
شکر: 20 گرم
پنیر ماسکارپونه: 500 گرم
کره فندق: 80 گرم
شکلات تلخ سکهای: 50 گرم
خامه صبحانه: 250 گرم
بیسکوییت پتیپور: 200 گرم
شیر: 1 لیوان
طرز تهیه
زردههای تخم مرغ را همراه با شکر داخل یک کاسه پیرکس یا فلزی بریزید و روی بخار کتری درحال جوش قرار بدهید و مدام هم بزنید تا زمانی که کرم رنگ و روشن شود، سپس از روی بخار بردارید. شکلات را به روش بن ماری آب کنید و همراه با کره فندق که روی بخار شل شده است، به ترکیب زرده و شکر اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله بعد پنیر ماسکارپونه را که هم دمای محیط شده است، اضافه کنید و هم بزنید. در آخر خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده و شل شده است، اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شود. حالا ظرف موردنظر دسر را انتخاب کنید. کف ظرف یک لایه بیسکوییت بچینید و مقداری شیر روی بیسکوییتها بریزید تا مرطوب شود و بعد یک لایه از کرم فندقی روی بیسکوییتها بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. دوباره بیسکوییت بچینید و کمی شیر روی بیسکوییت بریزید و بعد مواد کرمی را روی بیسکوییتها بریزید و پخش کنید. این کار را تا جایی که ظرف پر شود به صورت لایه به لایه ادامه بدهید. برای تزیین روی دسر میتوانید کمی شکلات آب شده روی دسر بریزید و بعد کمی کرم فندقی رقیق را به صورت خطی روی شکلات بریزید و تزیین کنید. ظرف دسر را به مدت 5 تا 7 ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا دسر جا بیفتد، نوش جان.
نکات مهم
ـ برای درست کردن این دسر میتوانید به جای کره فندق از کرم بیسکوییت لوتوس، کره پسته، کره بادام زمینی، کره نارگیل، نوتلا و… هم استفاده کنید.
ـ بیسکوییت پتیپور از جمله محصولاتی است که برای تهیه انواع دسر و چیز کیک از آن استفاده میشود و به دو صورت وانیلی و کاکائویی در بازار موجود است. برای تهیه این دسر میتوانید به جای بیسکوییت پتیپور از بیسکوییت مادر و یا هر نوع بیسکوییت وانیلی ساده نیز استفاده کنید.
ـ پنیر ماسکارپونه پنیر مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسرهای پنیری از آن استفاده میشود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاههای مواد غذایی در دسترس نیست، میتوانید به جای آن از پنیرهای خامهای معمولی مانند پنیر ویلی استفاده کنید که کم نمک باشند، همچنین چربی کمتری داشته باشند.
ـ اگر ذائقه شما شیرینیپسند است، میتوانید از شکلات تختهای شیرین استفاده کنید و اگر به شیرینی علاقهای ندارید، از آنجا که مواد اولیه دسر دارای شکر است، میتوانید از شکلات تختهای تلخ و کم شیرین استفاده کنید.
source