Wp Header Logo 2019.png

به گزارش نای به نقل از روابط عمومی معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نادره رضایی معاون امورهنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیئت همراه در ادامه سفر به شهر خرم آباد همراه با روانشاد مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان با احسان حیدرزاده یگانه هنرمند عرصه هنرهای تجسمی و غلامرضا سبزعلی هنرمند پیشکسوت موسیقی و ادبیات دیدار کرد.


معاون امور هنری در دیدار با احسان حیدرزاده  ضمن تقدیر از فعالیت‌های این هنرمند لرستانی از پیگیری برای  برگزاری نمایشگاه در تهران و مساعدت در فروش آثار این هنرمند برجسته لرستانی خبر داد.


این هنرمند لرستانی فعالیت‌های هنری خود را به‌صورت جدی از سال ۱۳۷۰ و در زمینه‌ هنرهای نقش برجسته معرق، مشبک و قطاعی آغاز کرد که از همان ابتدا انس خاصی با آیات قرآنی و اسماء الهی داشت که به‌نوعی آغاز فعالیت‌های قرآنی این هنرمند لرستانی را می‌توان از همین برهه از تاریخ دانست.


وی در سال ۷۶، دست به ابتکار و ابداع جدیدی که ترکیبی از نقاشی، خوشنویسی و قطاعی است، زد و نام این هنر را قطاشی گذاشت که این هنر ابداعی در سطح کشور به نام وی شناخته شده است.


تجلیل معاون وزیر فرهنگ از آوازه‌خوان عشق و بیداری
براساس این گزارش معاون امورهنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از این دیدار به منزل غلامرضا سبزعلی هنرمند پیشکسوت موسیقی و ادبیات لرستان رفته و ضمن دیدار و گفت‌وگو با وی، از این پیشکسوت عرصه موسیقی لرستان تجلیل کرد.


در این دیدار سبزعلی به بیان برخی از دغدغه‌های خود با معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت و رضایی نسبت به رفع این دغدغه‌ها قول پیگیری داد‌.


معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تقدیر  از ۵ دهه فعالیت این هنرمند در  عرصه موسیقی و پشتیبانی از نسل‌های مختلف گفت: شاید به اندازه‌ای که باید قدر این هنرمندها دانسته نشده است که امیدواریم در این مسیر قدر اساتیدی همچون سبزعلی را بیشتر بدانیم.

رضایی از همراهی‌های همسر این استاد پیشکسوت موسیقی که در دشواری‌های مسیر وی را همراهی کرده و فرزندان هنرمندانی را نیز تربیت کرده است تقدیر کرد و افزود: امیدواریم در اجرای برنامه‌های موسیقی نواحی و شب‌های موسیقی، اجرای موسیقی‌های لرستان را پررنگ‌تر داشته باشیم و اجرای خانوادگی این خانواده هنرمند را نیز شاهد باشیم.


غلامرضا سبزعلی متولد  ۱۳۳۷ است، «سبزعلی»،  چندین هنرمند، در یک بدن است و از چند وجه قابل بررسی است. در اواخر نوجوانی به نقاشی و خوش‌نویسی روی می‌آورد هنر نقاشی را نزدِ استاد «حجت‌اله کسرائیان» و  زنده‌نام «اصغر بیرانوند» فرا می‌گیرد و در نقاشی «آب‌رنگ» و به‌ویژه در نقاشی «رنگ و روغن»، آثار زیادی را در قالب مکتب واقع‌گرایی خلق کرده است. هم‌چنین در دامنه‌ هنر نقاشی، وی، بعد از انقلاب، در زمینه‌ «چهره‌درشت»سازیِ سیمای شهدای جنگ، کارهای زیادی را در کارنامه‌ هنری‌اش ثبت کرده است، که آن‌ها هم آثاری قابل اعتنا هستند.

source

shakotardid.ir

توسط shakotardid.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *