Wp Header Logo 2306.png


فرارو- چندی است که حملات دوباره رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه و محاصره غذایی آن‌ها، نه تنها انتقادهای بین‌المللی، بلکه واکنش هم‌پیمانان رژیم صهیونیستی را نیز برانگیخته است. 

به گزارش فرارو، به‌تازگی حملات مرگبار اخیر اسرائیل به باریکه غزه از یکسو و محاصره غذایی این منطقه از سوی دیگر سبب شده است اعتراضات زیادی حتی از سوی مقامات غربی به سران اسرائیل وارد شود.

ادامه نسل‌کشی فلسطینی‌ها در غزه

خبرگزاری آناتولی ترکیه گزارش داد در ادامه نسل‌کشی فلسطینی‌ها که در ۱۹ ماه اخیر ادامه داشته و در پی حملات مرگبار صبح امروز شنبه رژیم صهیونیستی به باریکه نوار غزه، ۱۹ فلسطینی دیگر جان خود را از دست دادند. 

این در حالی است که سرویس جهانی بی‌بی‌سی گزارش داد در پی حمله اسرائیل به یکی از خانه‌های پزشکان غزه، ۹ نفر از فرزندان یک پزشک جان خود را از دست دادند. بی‌بی‌سی به نقل از بیمارستانی که این پزشک فلسطینی در آنجا مشغول به کار بود، اعلام کرد در پی حمله هوایی اسرائیل به خانه این پزشک، ۹ نفر از ده فرزند این پزشک جان خود را از دست دادند. «بیمارستان ناصر» واقع در شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه اعلام کرد در پی این حمله، یکی از فرزندان دکتر «آلا النجار» به همراه شوهر این پزشک زخمی شدند، اما از مرگ نجات یافتند. گزارش‌ها نشان می‌دهد اندکی پیش از بمباران، آلا النجار، این پزشک فلسطینی، برای کار از خانه خارج شده بود. 

بی‌بی‌سی همچنین اعلام کرد طبق اعلام وزارت بهداشت تنها در ۲۴ ساعت گذشته (تا نیمه روز شنبه) دست‌کم ۷۴ نفر از سوی ارتش اسرائیل به شهادت رسیدند. این در حالی است که طبق گزارش الجزیره، وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است شمار قربانیانی که تا کنون در غزه به شهادت رسیده‌اند، به عدد ۵۳ هزار و ۹۰۱ نفر رسیده است. این در حالی است که ۱۲۲ هزار و ۹۰۳ نفر دیگر نیز تا کنون در پی حملات رژیم صهیونیستی زخمی شده‌اند.

محاصره غذایی نوار غزه

رژیم صهیونیستی اما تنها به حملات هوایی اکتفا نکرده، بلکه تلاش کرده تا با محاصره نوار غزه و مختل کردن مسیر ورود مواد غذایی به این منطقه، فشار مضاعفی را بر ساکنان آن وارد کند. 

در همین ارتباط، پایگاه خبری نشریه نشنال امارات با انتشار گزارشی با عنوان «گرسنگی شدید در شمال غزه، در میانه انسداد کمک رسانی‌ها و بسته بودن نانوایی‌ها» می‌نویسد: بحران حقوق بشری در غزه به سطح حساسی رسیده است؛ به‌طوری که هیچ‌گونه کمک‌رسانی به شمال غزه انجام نمی‌شود و کمک‌ها به شکل قطره‌چکانی به جنوب غزه وارد می‌شود؛ چیزی که به گفته مقامات مسئول برای پایان دادن به گرسنگی شدید مردم این باریکه کفایت نمی‌کند. 

«اسماعیل الثوابته»، مدیر رسانه‌ای دولتی غزه در این باره می‌گوید شمار کمک‌هایی که در روزهای اخیر وارد نوار غزه شده‌اند، کمتر از ۱۰۰ کامیون بوده‌اند که همان نیز وارد بخش جنوبی این باریکه شده‌اند و نه شمالی. با این حال همین مقدار کمک نیز به شکلی نامنظم توزیع شده است. 

این مقام دولتی غزه می‌گوید: «غزه نیازمند ورود روزانه ۵۰۰ کامیون کمک‌رسانی برای تأمین نیازهای اولیه ساکنان غزه است. آنچه که تاکنون آمده، حتی قطره‌ای در اقیانوس نیز نیست. قحطی با چند ده کامیون قابل حل شدن نیست.» 

بسته بودن نانوایی‌ها در غزه

این در حالی است که به گزارش پایگاه نشریه «نشنال» امارات، تنها چهار نانوایی در تمامی مناطق مرکزی و جنوبی غزه فعال هستند. 

«محمد المحلاوی»، از ساکنان غزه که پنج فرزند دارد، در این باره به نشریه نشنال می‌گوید: ما مدام می‌شنویم که نانوایی‌ها باز هستند و آردها توزیع شده‌اند؛ اما ما در اینجا و در شمال غزه، چنین چیزی را شاهد نیستیم. »

او همچنین می‌گوید: «جهان در حال مشاهده ما مردان، زنان و کودکانی است که گرسنگی می‌کشیم؛ اما کاری نمی‌کند. اسرائیل نتوانست ما را با سلاح بکشد و اکنون تلاش دارد تا با گرسنگی به قتل برساند؛ اما ما تسلیم نخواهیم شد. ما مردمانی با وقار هستیم که ریشه در خاکمان و ایمانمان داریم.» 

«عبدالناصر العجرمی»، رئیس اتحادیه نانوایان نوار غزه با تأیید این خبر که تنها چهار نانوایی در تمامی مناطق مرکزی و جنوبی غزه فعال هستند، گفت: مناطق شمالی به دلیل فقدان تجهیزات و سوخت، فاقد نانوایی‌های فعال هستند. 

او همچنین گفت: «ما ۲۵ نانوایی داریم که آماده فعالیت هستند، اما چهار عدد از آن‌ها فعال‌اند. حتی در صورتی که تمامی ۲۵ نانوایی فعال شوند، تنها بخش اندکی از بحران گرسنگی [در نوار غزه] را برطرف می‌کند.» رئیس اتحادیه نانوایان نوار غزه در ادامه گفت: «غزه به عرضه گسترده و پایدار آرد و مواد ضروری برای پُخت نیاز دارد و چند عدد کامیون نمی‌تواند به قحطی پایان دهد.» 

344

تجمع فلسطینی‌ها برای دریافت  نان از پنجره یکی نانوایی در اردوگاه نصیرات در مرکز نوار غزه در روز پنجشنبه

وقتی صدای هم‌پیمانان اسرائیل نیز در می‌آید

اما حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی از یکسو و محاصره غذایی غزه از سوی دیگر که به نوعی نسل‌کشی فلسطینی‌ها در باریکه غزه محسوب می‌شود، سبب شده است تا صدای هم‌پیمانان اسرائیل نیز در بیاید. در همین ارتباط، «امانوئل مکرون»، رئیس جمهور فرانسه، «کی‌یر استارمر»، نخست وزیر بریتانیا و «مارک کارنی»، نخست وزیر کانادا روز دوشنبه ۱۹ مه (۲۹ اردیبهشت) در بیانیه‌ای مشترک در خصوص اوضاع غزه و کرانه باختری، از مخالفت شدید خود علیه توسعه عملیات نظامی اسرائیل در غزه سخن گفتند. 

در این بیانیه آمده بود: «سطح درد و رنج بشری در غزه غیرقابل تحمل است. دیروز اعلام شد که اسرائیل اجازه داده تا مقدار اندکی غذا وارد غزه شود که این میزان کاملا ناکافی است. ما از اسرائیل می‌خواهیم که عملیات نظامی در غزه را فورا متوقف کند و به کمک‌های بشری اجازه دهد تا وارد غزه شوند.» 

نتانیاهو انتقاد متحدان را هم تاب نیاورد

اما نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از انتقاد متحدانش نیز خشمگین شد و آن را تاب نیاورد. بنیامین نتانیاهو با انتشار ویدئویی، سران فرانسه، انگلیس و کانادا را متهم کرد که با سخنانشان، سبب جسورتر شدن حماس می‌شوند. 

نتانیاهو که درباره تیراندازی و کشته شدن دو کارمندان سفارت اسرائیل در واشینگتن دی‌سی صحبت می‌کرد، مدعی شد: حماس می‌خواهد که دولت یهود و مردمان یهودی نابود شوند؛ اما من متوجه نمی‌شوم چطور این حقیقت ساده را رهبران فرانسه، بریتانیا و کانادا متوجه نمی‌شوند. 

نتانیاهو در ادامه ادعاهایش گفت: «تعجب نخواهید کرد اگر بدانید که حماس از رئیس جمهور مکرون و نخست وزیر استارمر و کارنی به خاطر درخواست از اسرائیل برای پایان فوری جنگ در غزه تشکر کرد. حماس حق داشت از آن‌ها تشکر کند.» 

نتانیاهو همچنین مدعی شد رهبران کانادا، بریتانیا و فرانسه در سمت نادرست تاریخ و عدالت ایستاده‌اند! 

جنایت اسرائیل در استفاده از فلسطینی‌ها به عنوان سپر انسانی

اما جنایات اسرائیل تنها به بمباران هوایی و محاصره غذایی محدود نمی‌شود؛ بلکه طبق گزارش خبرگزاری آمریکایی آسوشیتد پرس، اسرائیل از فلسطینی‌ها به عنوان سپر انسانی نیز استفاده می‌کند. 

در همین ارتباط، خبرگزاری آسوشیتد پرس اعلام کرد شماری از فلسطینی‌ها و سربازان اسرائیلی به این خبرگزاری گفته‌اند سربازان اسرائیلی به شکلی سیستماتیک فلسطینی‌ها را مجبور می‌کنند تا به عنوان سپر انسانی عمل کنند؛ به‌طوری که این سربازان، فلسطینی‌ها را به داخل ساختمانها و تونل‌ها می‌فرستند تا ببینند آیا در آنجا بمبگذاری شده است و آیا فردی مسلح در آنجا وجود دارد یا خیر.

source

shakotardid.ir

توسط shakotardid.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *