Wp Header Logo 2880.png

نتایج تحقیقات متخصصان مغز و اعصاب و تغذیه نشان می‌دهد که مصرف منظم انواع توت‌ها مانند بلوبری و توت‌فرنگی به دلیل داشتن فلاونوئیدها و آنتی‌اکسیدان‌های قوی می‌تواند روند کاهش حافظه در سالمندان را به تأخیر بیندازد.

نتایج تحقیقات متخصصان مغز و اعصاب و تغذیه نشان می‌دهد که مصرف منظم انواع توت‌ها مانند بلوبری و توت‌فرنگی به دلیل داشتن فلاونوئیدها و آنتی‌اکسیدان‌های قوی می‌تواند روند کاهش حافظه در سالمندان را به تأخیر بیندازد.

 

برای تقویت حافظه خود از این میوه هم بخورید

به گزارش «اطلاعات آنلاین» به نقل از پارید(parade): فراموشی‌های نوبه ای ممکن است بخشی طبیعی از روند پیری باشد، اما کاهش شدید حافظه موضوعی متفاوت است. اگرچه این موضوع می‌تواند نگران‌کننده باشد، اقداماتی پیشگیرانه وجود دارد که می‌توان برای حفظ سلامت مغز انجام داد، و یکی از آن‌ها مربوط به رژیم غذایی است.

 

شاید درباره فواید اسیدهای چرب امگا-۳ برای مغز که در موادی چون ماهی سالمون و گردو یافت می‌شود شنیده باشید. اما مواد مغذی دیگری نیز وجود دارند که عمدتاً در میوه‌ها یافت می‌شوند و نقشی موثر در تقویت حافظه دارند. البته هیچ میوه‌ای معجزه نمی‌کند، اما انتخاب‌های هوشمندانه غذایی می‌توانند تفاوت چشمگیری در سلامت مغز ایجاد کنند.

 

اما کدام میوه؟ پاسخ: انواع توت‌ها. توت‌ها ممکن است به دلیل داشتن مقادیر بالای فلاونوئیدها و آنتی‌اکسیدان‌های تقویت‌کننده مغز، حافظه را تقویت کنند.

 

دکتر «شای داتا»، متخصص مغز و اعصاب در بیمارستان لانگون نیویورک می‌گوید: «ما دریافتیم که فلاونوئیدها، نوعی پلی‌فنول که در توت‌ها و چای سبز وجود دارد، می‌توانند از سد خونی-مغزی عبور کرده و با کاهش التهاب، عملکرد شناختی را بهبود بخشند.»

 

طبق مطالعه جدید بیمارستان بریگام وابسته به دانشگاه هاروارد، زنانی که حداقل دو بار در هفته بلوبری یا توت‌فرنگی مصرف کرده بودند، تا دو سال و نیم تاخیر در کاهش حافظه را تجربه کردند.

 

توت‌ها علاوه بر فلاونوئیدها، دارای آنتی‌اکسیدان و فیبر نیز هستند که با کاهش التهاب در مغز، از کاهش حافظه پیشگیری می‌کنند.

 

اگرچه پژوهش‌ها زمان خاصی از روز را برای مصرف توت‌ها مشخص نکرده‌اند، اما به گفته متخصصان تغذیه، توت‌ها به دلیل شاخص گلایسمی پایین می‌توانند در هر زمانی از روز مصرف شوند. خوردن توت‌ها دو تا سه بار در هفته با بهبود حافظه و کاهش روند پیری مغز مرتبط است. مصرف بیشتر نیز بهتر است، اما ثبات در مصرف مهم‌ترین نکته است.

 

البته هرچند مصرف توت‌ها توصیه می‌شود، اما باید از برخی میوه‌ها پرهیز کرد. توت‌های کنسروی که در شربت شیرین بسته‌بندی شده‌اند ممکن است باعث افزایش قند خون شوند که در درازمدت می‌تواند به مغز آسیب برساند.

source

shakotardid.ir

توسط shakotardid.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *