
عضو هیئت علمی دانشگاه به هوش هیجانی ایرانیان در جنگ تحمیلی اشاره کرد و نمونههایی مانند روحیه مقاومت مردم در حصر خرمشهر، مدیریت احساسات فرماندهان و حس همبستگی و اتحاد بین مردم و نیروها را برشمرد و گفت: این عوامل منجر به تقویت روحیه جهادی و پیروزیهای بزرگ شد.
به گزارش خبرنگار آنا، اعظمالسادات نوربخش عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در برنامهای با موضوع «جهاد روایتگری» به بررسی میهندوستی ایرانیان از منظر شاهنامه و هوشمندی آنان در دفاع از کشور در طول تاریخ پرداخت.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با استناد به شاهنامه فردوسی، تأکید کرد: میهنپرستی و ایراندوستی ایرانیان هزاران سال سابقه دارد و در جایجای شاهنامه، فداکاریهای ایرانیان برای حفظ سرزمینشان در برابر بیگانگان به تصویر کشیده شده است.
نوربخش بیان کرد که جنگهای ایرانیان در شاهنامه همواره با هدف دفاع از هستی ملی و پایداری در برابر اهریمنان بوده و هیچگاه به قصد کشورگشایی یا تحمیل کیش و آیین صورت نگرفته است.
وی متذکر شد: شاهنامه حماسهای است از جوانمردی، صلحطلبی و پایبندی به اخلاق در جنگ. ایرانیان همواره از مرزهای اخلاقی عبور نکردهاند و حتی در سختترین شرایط، دشمنان را با آبرومندی مواجه ساختهاند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با اشاره به داستانهای شاهنامه مانند نبرد رستم و اکوان دیو، هوشمندی و دشمنشناسی ایرانیان را نمونهای از نبوغ آنان در دفاع از میهن دانست.
نوربخش همچنین به شخصیتهایی مانند آرش کمانگیر اشاره کرد و متذکر شد: جوانان امروز ایران مانند آرش، تن خود را کمان کردهاند تا موشکهایشان مرزهای کشور را حفظ کند، همچنین نبوغ و هوشمندی شهید دکتر چمران و شهید سردارسلیمانی نیز از نمونههای بارز هوشمندی و نبوغ ایرانیان در نبردهاست.
این استاد دانشگاه همچنین به هوش هیجانی ایرانیان در جنگ تحمیلی اشاره کرد و نمونههایی مانند روحیه مقاومت مردم در حصر خرمشهر، مدیریت احساسات فرماندهان و حس همبستگی و اتحاد در بین مردم و نیروها را برشمرد و ادامه داد: این عوامل منجر به تقویت روحیه جهادی و پیروزیهای بزرگ شد.
نوربخش با تأکید بر اینکه وطن جایی است که ایرانیان برای آن زندگی و جان فدا میکنند، افزود: ایران تا پای جان از تو دفاع خواهیم کرد. ما شیشهایم و باک نداریم از شکست، شیشه چو بیشتر شکند، تیزتر شود.
source