
در حالی که آلمان مدعی بیطرفی در تحولات خاورمیانه است، اسناد و شواهدی از نقشآفرینی فعال برلین در پشتیبانی از رژیم صهیونیستی در جنگ اطلاعاتی و تروریستی علیه ایران وجود دارد حال آنکه صدراعظم آلمان هم به استفاده از اسرائیل به عنوان نیروی نیابتی غرب در تقابل با ایران اعتراف میکند.
به گزارش خبرگزاری آنا، در دهههای گذشته، آلمان با رویکردی دوگانه در قبال ایران ظاهر شده است. از یکسو ادعای پایبندی به دیپلماسی و گفتوگو با تهران را مطرح کرده و از سوی دیگر، یکی از مهمترین تأمینکنندگان تجهیزات امنیتی، جاسوسی و اطلاعاتی برای رژیم صهیونیستی بوده است؛ رژیمی که امروز نه فقط علیه فلسطین، بلکه بهطور فعال علیه ایران درگیر یک جنگ ترکیبی است.
آلمان، چشم دوم موساد در اروپا
بر اساس گزارشهای منابع امنیتی مستقل و اطلاعات فاششده از نهادهای اروپایی، آلمان در دهه گذشته یکی از مراکز اصلی عملیات اطلاعاتی موساد در خاک اروپا بوده است.
صدها شرکت پوششی در شهرهایی، چون هامبورگ، فرانکفورت و برلین در همکاری با نهادهای اطلاعاتی اسرائیل، وظیفه شناسایی و ترور چهرههای مرتبط با ایران را بر عهده داشتهاند.
همچنین، منابع مطلع تأیید میکنند که برخی از عملیاتهای خرابکارانه علیه تأسیسات هستهای و علمی ایران نیز با استفاده از تجهیزات الکترونیکی ساخت آلمان صورت گرفته است. حملات سایبری نظیر استاکسنت و بدافزارهای پیچیدهای چون فلیم و دوکو نیز ریشه در همکاریهای فناوری غربی، از جمله آلمان، با سرویسهای رژیم صهیونیستی داشتهاند.
اسرائیل، نیروی نیابتی غرب
دفاع آشکار از جنگ نیابتی، این دقیقا همان کاری است که «فردریش مرتس» صدراعظم آلمان از حزب محافظهکار دموکرات مسیحی، وقتی از اصطلاح «کار کثیف» برای توصیف حمله اسرائیل به ایران استفاده کرد، انجام داد.
او با ستایش از عملکرد ارتش آلمان گفته بود «اسرائیل کار کثیف را به نیابت از همه ما انجام میدهد».
«کار کثیف» عبارتی غیردیپلماتیک، صریح و نگرانکننده که مرتس تا این لحظه ازبه کار بردن آن ابراز پشیمانی نکرده است، زمانی به کار میرود که منابع رسمی به دلیل تعهد ظاهری به اخلاق و حقوق بشر از انجام کاری که در عرف ناشایست است، امتناع میکنند، اما چشم خود را به روی عملکرد نیروهای نیابتی که همان کار را با قصاوت انجام میدهند، بسته نگه میدارند.
در این مقطع از تاریخ هم رژیم اسرائیل مانند بازوی نظامی غرب عمل میکند؛ همان غرب که دم از اخلاق میزند اما اصول خود را با منافعش تطبیق میدهد.
در واقع، مرتس با توسل به عبارت «کار کثیف»، به طور ضمنی اعتراف میکند که برای حفظ وجهه صلحطلب غرب، خشونت علیه ایران به نیروی نیابتی یعنی اسرائیل سپرده میشود. در مقابل، سگ هار صهیونیسم، به قیمت نادیده گرفتن حقوق بینالملل حق دارد از موجودیت نامشروع خود دفاع کند.
صدراعظم آلمان متهم به نادیده گرفتن مردم ایران
دهها شهروند ایرانی- آلمانی با امضای یک کارزار اینترنتی و ثبت یک شکایت در دادگاه فدرال آلمان از «فریدریش مرتس» صدراعظم این کشور به دلیل اظهاراتش درباره حمله اسرائیل به ایران شکایت کردند.
این شکایت مربوط به سخنان صدراعظم آلمان در حاشیه نشست هفت کشور بزرگ صنعتی جهان موسوم به گروه هفت و در گفتوگو با شبکه دوم تلویزیون آلمان (ZDF) است که در آن مرتس اقدام اسرائیل در حمله به ایران را «کار کثیفی» دانسته بود که اسرائیل «برای همه ما» انجام میدهد.
در بیانیه مطبوعاتی شاکیان مرتس، اظهارات او به منزله «تایید علنی یک حمله نظامی مغایر با حقوق بینالملل» ارزیابی و تصریح شده که انتخاب واژهها از سوی صدراعظم آلمان باعث آن شده که «شهروندان ایرانی- آلمانی مورد توهین و بیاحترامی» قرار بگیرند.
«پرستو فروهر» فعال حقوق بشر ایرانی- آلمانی یکی از این شاکیان است. او درباره علت طرح این شکایت میگوید: «در این اظهارنظر [سخنان فریدریش مرتس] مردم ایران هیچ محلی از اعراب ندارند و به نابودی جان و مال آنان هیچ اشارهای نمیشود.»
وقت اقدام حقوقی فرا رسیده است
سکوت مقابل این رفتار دوگانه دیگر جایز نیست.
ایران باید از تمام ظرفیتهای حقوقی، سیاسی و مردمی خود برای پیگرد دولت آلمان بهره بگیرد. این اقدامات میتواند در قالبهای زیر صورت گیرد:
۱- پیگرد حقوقی دولت آلمان در دیوان بینالمللی دادگستری (ICJ) به دلیل مشارکت یا سکوت در برابر اقدامات تروریستی علیه اتباع ایرانی.
۲- تشکیل پرونده کیفری در دادگاههای داخلی علیه شرکتها و نهادهای آلمانی مشارکتکننده در عملیاتهای خرابکارانه.
۳- فعالسازی ظرفیت سازمانهای غیردولتی و نهادهای حقوق بشری مستقل برای مستندسازی موارد نقض حقوق ایرانیان بهواسطه اقدامات آلمان.
۴- حمایت رسانهای از شکایت پریسا فروهر بهعنوان الگویی برای پیگیری حقوق قربانیان ایرانی در محاکم بینالمللی.
۵- افشای روابط نظامی – امنیتی آلمان با رژیم صهیونیستی در رسانههای جهانی با تأکید بر نقض آشکار حقوق بینالملل.
به گزارش آنا، اگرچه آلمان همچنان به ظاهر نقش «میانجی» و «طرف گفتوگو» را ایفا میکند، اما شواهدی از همراهی مؤثر این کشور با رژیم اشغالگر قدس در جنگ امنیتی و اطلاعاتی علیه ایران وجود دارد.
اکنون زمان آن فرا رسیده که نهادهای دولتی، شخصیتهای مستقل، وکلا و مدافعان حقوق بشر ایرانی، با یک صدا خواستار محاکمه آلمان در محافل بینالمللی به دلیل همکاری با تروریسم دولتی اسرائیل باشند.
source