
سرپرست فدراسیون کاراته، در آستانه برگزاری مجمع انتخاباتی، با تأکید بر ضرورت انتخاب اصلح و آگاهانه توسط اعضای مجمع توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش خبرگزاری آنا، مزدا صوفی در گفتوگو با روابط عمومی فدراسیون کاراته تأکید کرد که تمامی اقداماتش در مدت سرپرستی، با هدف ارتقای نام کاراته ایران بوده است؛ و اظهار داشت: هر آنچه انجام دادهام برای کاراته ایران بوده و تنها خواستهام سرافرازی این رشته پرافتخار است. امروز، بهار در کاراته آغاز شده است.
وی با اشاره به اهمیت تصمیم پیشروی مجمع، این انتخاب را مسئولیتی تاریخی دانست و ادامه داد: اعضای محترم مجمع، امانتداران آینده کاراته هستند. مسیر عدالت و توسعه آغاز شده و اکنون باید با انتخابی آگاهانه، راه را برای حرکت رو به جلو هموار کرد.
صوفی همچنین نسبت به بیاخلاقیهایی که گاه خارج از بدنه کاراته رخ میدهد، واکنش نشان داد و با قاطعیت گفت: عدهای تلاش کردند با تهمت و افترا، فضای کاراته را ملتهب کنند، اما با هوش و آگاهی جامعه فهیم این ورزش، این طراحیها خنثی شده است. اخلاق و معنویت، شاکله اصلی کاراته است و نباید از آن فاصله گرفت.
او لازمه پیشرفت در دنیای امروز کاراته را تعامل، انضباط و وحدت دانست و تأکید کرد: مدیریت در کاراته باید مبتنی بر خدمت باشد، نه منفعت. هدف، قدرتنمایی جهانی و قارهای است، اما این مهم تنها با کار تیمی، برنامهریزی و دید سیستمی محقق میشود.
صوفی عدالت را زیربنای توسعه دانست و افزود: عدالت یعنی توزیع عادلانه فرصتها و منابع. تبعیض در دسترسی به امکانات، موجب شکاف و عقبماندگی خواهد شد. توسعه و عدالت به هم پیوستهاند؛ یکی بدون دیگری، معنا ندارد.
وی سپس به فضای نقد و تخریب در کاراته اشاره کرد و گفت: نقد درست، نشانه رشد است و به تقویت و کارآمدی منتهی میشود. اما قاعدتاً نقد نباید به تخریب و معارضه تبدیل شود. اگر فضای نقد از چهارچوبهای صحیح خارج شود، اثرات تخریبی خواهد داشت.
سرپرست فدراسیون کاراته همچنین به برخی از فرصتهای مغفول در استانها اشاره کرد و خواستار بازنگری در سیاستهای استانی شد. او استفاده از فناوری و توسعه فنی را رمز موفقیت در حوزه قهرمانی و حتی اقتصاد ورزش دانست و در ادامه گفت: در طول این چند ماه حضور من در فدراسیون کاراته، ۹ اعزام رسمی صورت گرفت که نتایج آن بازگشت کاراته به جایگاه و مسیر اصلی قهرمانی بوده است. حضور مداوم در لیگهای جهانی سری آ و پریمیر لیگ و کسب چهار سهمیه بازیهای جهانی که مورد توجه وزارت ورزش و جوانان است، از جمله این دستاوردهاست.
در حوزه بانوان نیز صوفی عملکرد مجموعه تحت مدیریتش را قابل توجه و تحسین دانست و گفت: هیچ تفاوتی میان بانوان و آقایان قائل نیستیم. چه بسا بانوان ما در بسیاری از موارد پیشتاز بودند و کسب سه سهمیه فهرمانی جهان، نشانهای از این تلاش و کوشش مستمر است.
او همچنین بر نقش حیاتی مربیان قهرمانساز تأکید کرد و گفت: باید جایگاه مربیان در ساختار فنی تثبیت شود. آنها تنها زمینه مدالآوری را فراهم نمیکنند، بلکه پهلوانی، اخلاق و انسانیت را آموزش میدهند.
صوفی به رویکرد مدیریتیاش پرداخت و گفت: ما در چارچوب قانون حرکت کردیم و با توجه به تأکید مقام عالی وزارت در خصوص تعارض منافع در ورزش، سعی کردیم این راهبرد را عملیاتی کنیم.یکی از نمادهای تعارض منافع، سبکها است که سعی نمودیم چهارچوب و انضباط لازم را در فعالیتهای سبکی لحاظ کنیم و به موازات آن از سبکها حمایتهای قانونی موضوعه را داشته باشیم. بر طبق اساسنامه مصوب فدراسیون، نهاد مستقلی است و نگاهمان به ورزش، ورزشی بوده نه سیاسی. ما سیاست ورزشی داریم، اما ورزش سیاسی را نمیپذیریم.امروز، بیش از هر زمان، به مدیرانی نیاز داریم که با شفافیت، تخصص، تعهد و مسئولیتپذیری، کاراته ایران را به جایگاه شایستهاش برسانند.
صوفی در پایان گفت: فدراسیون با حفظ امانت و رعایت بیطرفی در انتخابات پیش رو، مساعی حداکثری لازم را برای انتخابات شفاف و عادلانه به کار خواهد بست.
source