Wp Header Logo 1800.png

از ابتدای زمستان ۱۴۰۳ تا انتهای خردادماه امسال قیمت اقلام اصلی سفره خانوار به طور میانگین ۳۵ درصد افزایش داشته است. 

به گزارش خانه اقتصاد، در بین این اقلام، لوبیا چیتی با رشد ۱۵۹ درصد، در صدر افزایش قیمت‌ها قرار دارد. لوبیا قرمز با ۷۴ درصد در رتبه دوم و برنج ایرانی و لپه هر کدام با ۷۲ درصد در رتبه‌ سوم قرار دارند. 

نخود با ۶۸ درصد، موز با ۶۴، چای خارجی با ۵۱، عدس با ۵۰ و سیب زمینی با ۴۷ درصد در رتبه‌های بعدی افزایش قیمت‌ها قرار دارند. 

همچنین کمترین افزایش قیمت‌ها مربوط به تخم‌مرغ و گوشت گاو با ۸ درصد، مرغ با ۹ درصد، کنسرو و ماهی قزل‌آلا با ۱۰ و گوشت گوسفندی با ۱۱ درصد بوده است.

قیمت حبوبات

source

shakotardid.ir

توسط shakotardid.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *