Wp Header Logo 1539.png

تاثیر تعرفه‌های تجاری ترامپ بر بازار فلزات؛

ثبات نسبی قیمت طلا با نگرانی‌های نرخ بهره

قیمت طلا در معاملات آسیایی روز دوشنبه کاهش یافت، زیرا معامله‌گران منتظر کاهش کندتر نرخ بهره آمریکا پس از داده‌های قوی‌تر از حد انتظار اشتغال غیرکشاورزی بودند که از دلار حمایت می‌کرد.

به گزارش بورس‌نیوز؛ قیمت طلا در معاملات آسیایی روز دوشنبه کاهش یافت، زیرا معامله‌گران منتظر کاهش کندتر نرخ بهره آمریکا پس از داده‌های قوی‌تر از حد انتظار اشتغال غیرکشاورزی بودند که از دلار حمایت می‌کرد.

در بین فلزات صنعتی، قیمت مس از داده‌هایی که نشان می‌داد واردات مس چین در دسامبر به بالاترین حد در ۱۳ ماه گذشته رسیده است، اندکی حمایت کرد. انتظارات مبنی بر تعرفه‌های تجاری بیشتر آمریکا علیه چین، احساسات نسبت به چین را تیره‌تر کرد.

نااطمینانی نسبت به چشم‌انداز اقتصادی تحت ریاست‌جمهوری آینده دونالد ترامپ همچنان تقاضا برای طلا به عنوان پناهگاه امن را حفظ کرد، همانطور که فروش گسترده‌تر دارایی‌های ریسک‌محور، به ویژه سهام، نیز این تاثیر را داشت. این موضوع باعث کاهش کلی ضرر‌های فلز زرد شد.

ثبات نسبی قیمت طلا با نگرانی‌های نرخ بهره

قیمت طلای نقدی ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۲۶۸۶.۳۲ دلار در هر اونس رسید، در حالی که قیمت آتی طلا برای انقضای فوریه در ساعت ۰۴:۴۹ به وقت گرینویچ در ۲۷۱۴.۴۱ دلار در هر اونس ثابت شد.

فشار بر طلا به دلیل افزایش نگرانی‌های نرخ بهره؛ منتظر داده‌های تورم

قیمت طلا عمدتاً تحت فشار احتمال باقی ماندن نرخ بهره‌های بالای آمریکا برای مدت طولانی‌تر قرار داشت، زیرا داده‌های اشتغال جمعه باعث شد تا معامله‌گران بیشتر شرط‌های خود را برای کاهش نرخ‌ها در سال جاری کاهش دهند.
تمرکز اکنون بر داده‌های تورم آمریکا است که قرار است روز چهارشنبه منتشر شود، تا نشانه‌های بیشتری درباره چشم‌انداز نرخ‌های بهره فدرال رزرو به دست آید. بانک مرکزی اعلام کرده است که تورم پایدار و قدرت بازار کار باعث می‌شود تا انگیزه بیشتری برای حفظ نرخ‌های بالا داشته باشد.
تحلیل‌گران گلدمن ساکس در یادداشتی اخیر گفتند که اکنون انتظار دارند فدرال رزرو فقط دو بار در سال جاری نرخ‌ها را کاهش دهد، در مقایسه با پیش‌بینی‌های قبلی که سه بار بود. همچنین انتظار می‌رود که نرخ نهایی بانک مرکزی در این دوره کاهش بالاتر باشد.

نرخ‌های بالاتر بازار‌های فلزات را تحت فشار قرار می‌دهند، زیرا هزینه فرصت سرمایه‌گذاری در دارایی‌های بدون بازده را افزایش می‌دهند. در بین دیگر فلزات گران‌بها، قیمت آتی پلاتین کمی کاهش یافت و به ۹۹۱.۴۵ دلار در هر اونس رسید، در حالی که قیمت آتی نقره ۰.۴ درصد کاهش یافت و به ۳۱.۲۰۵ دلار در هر اونس رسید.

قیمت مس در حالی که بازار‌ها چشم‌انداز چین را می‌سنجند، ثابت ماند

قیمت آتی مس معیار در بورس فلزات لندن ۰.۳ درصد افزایش یافت و به ۹۱۱۱.۰۰ دلار در هر اونس رسید، در حالی که قیمت آتی مس برای مارس ۰.۱ درصد افزایش یافت و به ۴.۲۹۶۰ دلار در هر پوند رسید.

فلز سرخ از دستاورد‌های قوی هفته قبل برخوردار بود، زیرا داده‌های اقتصادی ضعیف چین باعث افزایش شرط‌بندی‌ها شد که پکن حتی بیشتر به تقویت رشد اقتصادی بپردازد.
داده‌های تجاری روز دوشنبه نشان داد که واردات مس چین در دسامبر به بالاترین حد در ۱۳ ماه گذشته، یعنی ۵۵۹۰۰۰ تن متریک رسید، که نشان می‌دهد تقاضا در بزرگترین واردکننده مس جهان قوی باقی مانده است.

سرمایه‌گذاران مس شرط می‌بندند که پکن در ماه‌های آینده حتی بیشتر به تحریک اقتصادی ادامه خواهد داد، به ویژه در مواجهه با تعرفه‌های واردات شدید تحت ریاست‌جمهوری ترامپ.
ترامپ که در ۲۰ ژانویه به عنوان رئیس‌جمهور آغاز به کار خواهد کرد، وعده داده است که از “روز اول” ریاست‌جمهوری خود تعرفه‌های تجاری شدیدی علیه چین اعمال کند.

پایان مطلب 

اشتراک گذاری :


source

shakotardid.ir

توسط shakotardid.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *