![جشنواره نقاشی عصر ظهور به ایستگاه آخر رسید+برگزیدگان](/files/fa/news/1403/11/21/759630_446.jpg)
اختتامیه جشنواره نقاشی عصر ظهور از سری برنامههای چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با حضور مسئولان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار آنا، اختتامیه جشنواره نقاشی عصر ظهور از سری برنامههای چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با حضور محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد، مدیران ستادی، مدیران مدارس سما، برگزیدگان و میهمانان جشنواره به میزبانی معاونت امور مدارس سمای این واحد دانشگاهی برگزار شد.
سیدحسن میرطلایی دبیر اجرایی جشنواره نقاشی عصر ظهور و معاون امور مدارس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد در این مراسم با اشاره به استقبال بسیار خوب مخاطبان جشنواره اظهار کرد: مجموع آثار ارسالی به این دبیرخانه یک هزار و ۶۵۷ اثر بوده که شامل یک هزار و ۱۹۸ اثر در مقطع ابتدایی با موضوع حال و هوای محله و شهر در ایام نیمه شعبان، ۳۷۹ اثر در مقطع متوسطه با موضوع وظیفه منتظران ظهور در قبال جنایات رژیم صهیونیستی و ۸۰ اثر از خانوادهها و فرهنگیان با موضوع زمینهسازی برای ظهور با خدمت صادقانه به مردم و تأسی به شهدای خدمت است و از بین آثار ارسالی و بر اساس داوریهای انجام گرفته ۱۲ اثر حائز رتبههای برتر شدهاند.
رویکرد جدید دانشگاه آزاد موجب تغییر نگرش آموزش در کشور میشود
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد نیز با اشاره به رویدادهایی از این دست که در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار میشود، گفت: رویکرد آموزشی در این دانشگاه در حال تغییر و تحول اساسی بوده که باعث ایجاد تغییر بزرگتر در نگرش و آموزش در کشور نیز خواهد شد.
فرید نعیمی افزود: از مقطع ابتدایی در مدارس سما تا مقطع دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی مسیر پیوسته آموزش وجود دارد که از ظرفیتهای بزرگ این نظام میتوان مسیر تعلیم و تربیت را بهدرستی هدایت کرد و این فرصت بینظیری برای ایجاد تحول در فرآیند آموزش است.
وی با اشاره به تحصیل حدود ۳۲ هزار دانشجو و ۳ هزار دانشآموز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد، این واحد دانشگاهی را یکی از فرصتهای بینظیر در مرکز کشور و حتی در کل کشور دانست و مطرح کرد: مطابق سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه صرفاً فقط وظیفه آموزش را بر عهده ندارد و به مسئولان دانشگاه تکلیف شده که چنین رویدادهایی را تقویت و در کنار آموزش مقولههای دیگر تربیتی شامل تربیت اعتقادی و یا آموزش مهارتهای چندگانه و تربیت اجتماعی در حوزه دانشآموزی را نیز در نظر بگیرند.
ساختمان «چهارمیم» در بحث تربیت ساخته میشود
معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی هم بیان کرد: برگزاری این برنامهها با این هدف انجام میشود که جریان امامت و مهدویت در مدرسه و خانوادهها به شکلی معنادار دنبال و از تعابیر سطحی خارج شود.
محمدعلی نادی با اشاره به اینکه یکی از ساحتهای کلیدی فرآیند تعلیم و تربیت که به این جشنواره مرتبط بوده؛ ساحت دینی، اعتقادی و اخلاقی است، اضافه کرد: در بحث تربیت در حال ساخت ساختمانی هستیم که چهار ستون دارد هرکدام در جایی نهاده شده و هر کدام را که از دست بدهیم نمیتوانیم بگوییم که تغییرات کاملی داریم. این ساختمان چهارمیم نامیده میشود و شامل مدرسه، منزل، مسجد و محله است که هر کدام از این چهار محور اگر محدود یا نادیده گرفته شوند، جریان تربیت دچار نقص خواهد شد.
وی توضیح داد: یکی از نمادهای تعامل اجتماعی دانشگاه با جامعه جشنواره امامت و مهدویت بوده؛ زیرا مخاطب خاص و مخاطب عام دارد. در سال گذشته در این جشنواره ۶ قرارگاه در معاونت علوم تربیتی و مهارتی در نظر گرفته شده بود که در مجموع ۶ هزار و ۷۰۰ اثر مورد داوری قرار گرفت. در سال جاری ۱۲ قرارگاه ایجاد شد و جریان امامت و مهدویت را از فضای دانشآموزی به خانوادهها و همکاران سمایی و حتی بیرون از مدارس سما نیز سوق دادیم که در کل ۲۰ هزار اثر به دبیرخانههای این جشنواره ارسال شدند.
معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: بعد از سه دهه از فعالیت مدارس سما، برای نخستینبار دو دانشآموز منتخب سمایی موفق به دریافت جایزه البرز شدند که یکی از آنها از هنرستان پسرانه سمای واحد نجفآباد بودهاند.
نادی تصریح کرد: دانشآموزان باید آمادگی قرار گرفتن در جریان هوش مصنوعی را پیدا کنند بهزودی شکل آموزش در کل دنیا تغییر خواهد کرد و ایران نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود و انسانی که در آینده زندگی میکند باید توانایی درک متفاوتی از آن را داشته باشد.
به گزارش آنا، در پایان این مراسم قدردانی از رتبههای برتر جشنواره نقاشی عصر ظهور از سری برنامههای چهارمین جشنواره امامت و مهدویت با اهدای جوایز، تندیس جشنواره و لوح سپاس انجام شد.
source