در جشنواره بین المللی سلامت دانشجویان؛
وزیر علوم گفت: دانشگاه میتواند شبکه دوستانه را ایجاد کرده و خستگی، ناامیدی و یاس را از دانشجویان نجات دهد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، در جشنواره بینالمللی سلامت دانشجویان که بعدازظهر امروز (چهارشنبه، ۲۵ مهر ۱۴۰۳) در تالار فردوسی دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: از دانشجویان درخواست میکنم کتاب “شادکامی” را حتما مطالعه کنند؛ زیرا این کتاب میتواند زمینهساز توسعه و پیشرفت کشور باشد.
سیمایی صراف ادامه داد: دانشگاه تنها محل آموزش و یادگیری صرف نیست، بلکه فضایی برای خلاقیت، یادگیری و تجربه اجتماعی نیز محسوب میشود.
وی افزود: دانشگاه میتواند شبکهای دوستانه ایجاد کند و از خستگی، ناامیدی و یأس دانشجویان نجات دهد.
وزیر علوم تصریح کرد: حق بر سلامت در قانون جمهوری اسلامی ایران به رسمیت شناخته شده و مولفههای گوناگون سلامت روان و جسم را شامل میشود. گاهی از خود غافل هستیم و فراموش میکنیم که برای درمان مشکلات روانی هر کدام نیاز به متخصص مربوط به خود دارد.
سیمایی صراف ادامه داد: یکی از مراحل خودشناسی این است که خود را دریابیم و روحیاتمان را بشناسیم. در صورت وجود حسادت، کینه و … باید بدانیم که راههای درمانی نیز وجود دارد.
وزیر علوم گفت: سلامت اجتماعی نیز جزء دیگر سلامت است که برای هموطنان ناشناخته است. اگر احساس کنیم حق مطلق در اختیار ماست و نتوانیم تعامل داشته باشیم، این نشانهای از اختلال است. زمانی که اختلافات به تنازع تبدیل شود، به معنای این است که ما انسان سالمی نیستیم.
وی اضافه کرد: بسیاری از مسائل سیاسی را میتوانیم با استناد به اصول سلامت حل کرده و به ویژگیهای مثبت تبدیل کنیم.
سیمایی صراف همچنین گفت: هیچگاه نشنیدم که دانشگاههای هاروارد و آکسفورد تجمعات سیاسی داشته باشند، اما همواره در زمینه انساندوستی و کمک به دیگران هزینه کردهاند.
source