به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، احمد دنیامالی در حاشیه مراسم تجلیل از باشگاههای برتر و منتخب استانهای کشور گفت: امروز آخرین روز از هفته تربیت بدنی است و با برگزاری این مراسم خواستیم از زحمات بخش خصوصی در بحث ورزش تقدیر کنیم. چیزی حدود ۳۳ هزار باشگاه ثبت شده داریم و معتقدیم باید شرایطی را فراهم کنیم تا باشگاهها بتوانند از شرایط بهتری در بحث تسهیلاتی که ما میدهیم برخوردار شوند.
وی گفت: اگر بخواهیم سرانه ورزش در حوزه همگانی بالاتر برود قطعا باید نگاه جدی به باشگاهها داشته باشیم. البته این نگاه ما به این معنی نیست که ما ورزش را صرفا پولی کنیم، باید این مراقبت را داشته باشیم که در کنار آن یکسری اماکن ورزشی که در اختیار دولت است شرایطش به گونهای باشد که برای مردم و به ویژه جوانان گران درنیاید.
وزیر ورزش در پاسخ به این پرسش که یک ورزشگاه ۴۵۰۰ هزار نفری در قم وجود دارد که گلنگ زنی شده و سال گذشته نیز سقف این ورزشگاه به خاطر بارش برف ریخته است. تکلیف این ورزشگاه کی مشخص میشود، تاکید کرد: در قانون پیش بینی شده پروژههایی که بالاتر از ۵۰ درصد پیشرفت دارند را در اولویت قرار دهیم. سعی داریم از دولت اجازه تکمیل اماکن ورزشی نیمه تمام حتی آنهایی که پیشرفت فیزیکی آنها خیلی زیاد نیست را بگیریم. به طور اختصاصی برای هر استان با نمایندگان نشست داریم تا این گونه مسائل را پیگیری کنیم تا اماکنی که تعطیل شده اند و مشکل دارند سریعتر منابع مالی آنها را در اختیار قرار دهیم و با گرفتن پیمانکار زودتر به بهره برداری برسانیم.
وزیر ورزش در پاسخ به این پرسش که مدیر عامل هلدینگ خلیج فارس مصاحبهای داشتند مبنی بر این که ما مایل نبودیم استقلال را بگیریم و باعث ناراحتی هواداران استقلال شدند شما به این موضوع ورود پیدا کردید یا خیر؟ خاطرنشان کرد: حواس ما به این موضوع است، خوشبختانه هر دو تیم استقلال و پرسپولیس از لحاظ منابع مالی مشکلی ندارند. یکسری مسائل مدیریتی است که ما ورود پیدا میکنیم، اما هواداران مطمئن باشند که بیتفاوت نیستیم. وقتی تیمها پای خود را از مرزها بیرون میگذارند برای من فرق نمیکند اسم آن تیم چیست و مثل تیم ملی است. از این جهت که تیمهای ما بیرون از ایراننتایج دلخواهی که مد نظر هواداران است را کسب نمیکنند باید رسیدگی شود. از بابت بحث واگذاری نیز این کار مرجع قانونی داشته و متناسب موضوع در حوزههای مدیریتی به این باشگاه کمک میکنیم، اما این به معنی دخالت نیست، چون اعتقاد داریم باید مواظبت کنیم.
او ادامه داد: چون این دو تیم (استقلال و پرسپولیس) مهم هستند و هنوز سهامدار داریم و سهام نیز مدیریتی است اگر نیاز باشد که امیدوارم نیاز نباشد ما مراقبتها را به صورت عملیاتی ورود پیدا خواهیم کرد.
دنیامالی در پایان درباره میزبانی ایران در خصوص فوتبال گفت: تلاش میکنیم که یکسری زیربناها را آماده کنیم. شرایط میزبانی بستگی به شرایط کشور دارد و ما مرتب این مساله را پیگیری میکنیم، شرایط ما الان عادی است به هر صورت ما میتوانیم میزبانی را داشته باشیم. امیدوارم این شرایط زودتر برطرف شود.
به گزارش ایسنا، وزیر ورزش همچنین در حاشیه این مراسم گفت: فدراسیون فوتبال به باشگاهها اعلام کرده که رشتههای دیگری نمیتوانند داشته باشند تا زمانی که هزینهها و درآمدهایشان مشخص شود.
وی افزود: مدیرانی که میآیند اجازه ندارند هرکاری دلشان میخواهد انجام شود. بحث معافیت مالیاتی باشگاهها در چند هفته آینده ابلاغ میشود. باشگاههایی که میخواهند مجوز بگیرند باید از این تسهیلات استفاده کنند.
او خاطرنشان کرد: قیمت تمام شده ورزش نباید برای جوانان بالا برود. پارادوکسهایی در برخی مناطق تهران وجود دارد و تلاش ما بر این مبنا است که امکانات دولتی در اختیار فدراسیونها و هیاتهای ورزشی قرار گیرد و مازاد آن در اختیار بخش خصوصی باشد. باشگاههای ما در خدمت ورزش قهرمانی هستند. باشگاههای ما بر اساس ممیزیهایی که داریم، اکثرا مردود هستند.
وزیر ورزش اضافه کرد: باید در باشگاهداری تحول ایجاد شود. قبول ندارم که منابع دولتی در اختیار باشگاهها قرار بگیرد و برخی باشگاهها بیایند و خواهش کنند که هزینه ما را بدهید. قرار است در دولت در امور فدراسیونها و باشگاهها دخالت نکند، اما از طرفی برخی میآیند و درخواست کمک میکنند. کسی که میخواهد بیاید و رییس فدراسیون شود و قول اسپانسر میدهد، بعد از انتخاب شدنش خبری از وعدههایش نیست.
وزیر ورزش خاطرنشان کرد: سوالم این است که این موضوع کجای دنیا وجود دارد که انتظار دخالت ندارند و میخواهند هزینه هایشان پرداخت شود. برنامههای ۵ ساله ما بر اساس شاخصها باید بهتر شوند. به عنوان دولت پذیرفتیم که کمک کنیم.
وی افزود: بزرگترین مشکل ما در ورزش این است که فکر میکنیم از دیگری بهتر هستیم، اما کار ورزش تیمی و گروهی است.
انتهای پیام
source